Στην Λεωφόρο από Γενάρη ο ΠΑΟ

08:57 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να αγωνιστεί εκεί από τον Ιανουάριο του 2013. Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, ο επικεφαλής της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννης Αλαφούζος είχε προαναγγείλει την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μιας και το ΟΑΚΑ είναι ασύμφορο οικονομικά.
Έτσι λοιπόν και αφού πρώτα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας στην

συνέχεια θα ξεκινήσουν εργασίες αντιστήριξης για τις θύρες 6 και 7, θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα, θα επισκευαστούν τα αποδυτήρια αλλά και η αίθουσα Τύπου και VIP προκειμένου το γήπεδο να γίνει ξανά λειτουργικό. Όσο για την αύξηση της χωρητικότητας αυτό θα γίνει με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν πως, αν όλα πάνε καλά, η ομάδα θα μπορέσει να δώσει το πρώτο εντός έδρας αγώνα για το 2013 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ωστόσο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα γίνονται κανονικά στο ΟΑΚΑ ενώ τα... εμπορικά παιχνίδια του πρωταθλήματος, δηλαδή με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ θα γίνουν όλα τον πρώτο γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα