«Αμείλικτη η UEFA»

11:57 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς αντιμετωπίζει η UEFA εισβολές φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο: «Το σίγουρο είναι πως η ΟΥΕΦΑ είναι αμείλικτη με καταστάσεις που έχουν να κάνουν με παρουσία φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Σαφώς βέβαια και είναι σοβαρότερο η διακοπή μίας αναμέτρησης, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ανόρθωσης. Ήταν πολύ θετικό για τον ΠΑΟΚ πως το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά,

χωρίς να συμβεί το παραμικρό κατά τη διάρκεια του. Καμιά φορά βέβαια, επιβάλλεται να ξεκινήσει ένα παιχνίδι, υπό τον φόβο χειρότερων επεισοδίων. Σας λέω ξανά όμως, πως η παρουσία ή η εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, είναι από τα σοβαρότερα παραπτώματα στα οποία μπορεί να υποπέσει μία ομάδα».

Για το πώς αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως σε καμία περίπτωση η UEFA δεν είναι προκατειλημμένη με τον ΠΑΟΚ. Το εγγυώμαι προσωπικά. Η ΟΥΕΦΑ λαμβάνει βέβαια υπόψη της το ιστορικό του κάθε συλλόγου, αλλά μόνο σε ότι αφορά το πρόσφατο παρελθόν. Δηλαδή τα τελευταία 2-3 χρόνια. Είναι πάντως κρίμα για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, με τόσο πολύ κόσμο, να αμαυρώνεται από τη συμπεριφορά λίγων».

Για την παρουσία Μαυρομάτη-Τσάτσου στη Νιόν: «Ενημερώθηκα πως δύο άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα (σ.σ. χθες) στη Νιόν, αλλά από όσα γνωρίζω η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε αυτές τις περιπτώσεις λαμβάνει υπόψη τις εκθέσεις του παρατηρητή αλλά και πληροφορίες αρμόδιων αρχών. Εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση, τότε θα μπορεί να εκπροσωπηθεί στην απολογία του στο δευτεροβάθμιο όργανο».

Για τον έλεγχο που περάσει ο ΠΑΟΚ για τα οικονομικά του: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η ΟΥΕΦΑ και αυτό από μόνο του είναι θετικό».

Για την έλευση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι στον κ. Σαββίδη να οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον ΠΑΟΚ και να μπορέσει να οδηγήσει τον σύλλογο εκεί που του αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα