Άλβες: Εμείς συνεχίζουμε, η Ρεάλ όχι

12:51 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νου" και χάρη στο 2-1 της Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας όπου, σύμφωνα με τον Ντάνι Άλβες, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης συνεχίζει την πορεία της ενώ η μεγάλη της αντίπαλος όχι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ είπε με νόημα: "Η λεπτομέρεια είναι ότι εμείς δεν σταματήσαμε να παίζουμε την μπάλα μας και έτσι εμείς συνεχίζουμε και η Ρεάλ

όχι. Αυτή είναι η διαφορά μας".

Ωστόσο ο Ντάνι Άλβες παραδέχτηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα λέγοντας: "Έπρεπε να υποφέρουμε μέχρι το τέλος. Αυτή η εμφάνιση της Ρεάλμας δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα από κάθε άλλη φορά, μας πίεσε πολύ. Αγωνίστηκαν εξαιρετικά και μας δυσκόλεψαν πολύ, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να αγωνιστούμε 180 και όχι 90 λεπτά, και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση".

Όσο για το υπέροχο γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις κάνοντας το 2-0 ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: "Ήταν ένα υπέροχο σουτ το οποίο οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο μου σερβιρίστηκε η μπάλα και για αυτό κατέληξε με τέτοιο τρόπο στα δίχτυα".

Keywords
Τυχαία Θέματα