Άλωσε το «Βέλτινς» η Μπάγερν!

18:32 22/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga, 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Βέλτινς Αρένα
Σπουδαίο διπλό πήρε σε αυτή την 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος η Μπάγερν Μονάχου η οποία επικράτησε με 2-0 της Σάλκε εκτός έδρας και έπιασε στην πρώτη θέση την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος στο "Βέλτινς Αρένα"

με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στο 25' οι Βαυαροί είχαν μια αξιόλογη φάση με τον Μάντζουκιτς, ενώ στο 39' οι "Μπλε του Βασιλιά" απάντησαν στις ευκαιρίες με ένα σουτ του Τζέφερσον Φαρφάν. Στην επανάληψη η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε την απόδοση της και η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 55' όταν ο Τόνι Κροος νίκησε τον Ούνερστραλ και έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιουπ Χάινκες έκανε ακόμα πιο απλά τα πράγματα. Ο Τόμας Μίλερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
ΣΑΛΚΕ: Ούνερστραλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς (78' Χέγκερ), Νεουστάντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (62' Μπαρνέτα), Ντράξλερ (62' Αφελάι), Χούντελααρ.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νοιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Γκουστάβο, Σβαινστάιγκερ (89' Τίμοστσουκ), Μίλερ, Κροος, Ρόμπεν (84' Σακίρι), Μάντζουκιτς (70' Χάβι Μαρτίνεθ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Volkswagen-Arena
Γκέλα για την Βόλφσμπουργκ η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Γκρόιτερ Φιρτ και "πέταξε" δύο πόντους. Ανοιχτό το ματς στο πρώτο ημίχρονο με τους "Λύκους" να είναι καλύτεροι. Εκείνοι που κατάφεραν πάντως να πάρουν κεφάλι στο σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι όταν στο 28' ο Πόγκαντετζ άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και πέτυχε το αυτογκόλ. Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε την πίεση της και στο 42' με τον Κροάτη φορ Όλιτς έκανε το 1-1. Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ στο δεύτερο μέρος πίεσε ακόμα περισσότερο, έκανε φάσεις και γενικά έψαξε το δεύτερο γκολ που θα της έδινε το "τρίποντο".
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Φάγκνερ, Νάλντο, Πόγκαντετζ, Ροντρίγκες, Καέρ (46' Κνότσε), Κάλενμπεργκ (87' Λάκιτς), Όλιτς, Ντιέγκο, Σέφερ (46' Βιειρίνια), Ντοστ.
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ: Γκρουν, Νέχριγκ (71' Πέκοβιτς), Κλέινε, Μαβράι, Σμίτγκαλ, Φούρστνερ, Πέτσος, Σαραρέρ, Πριμπ, Αζέμι (83' Ασαμόα), Εντού.

ΜΑΙΝΤΣ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Coface-Arena
Η Μαιντς επικράτησε σε αυτή την αγωνιστική εύκολα της Άουγκσμπουργκ με 2-0 και "ανάσανε" βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι ήταν αφεντικό στο πρώτο μέρος και είχαν τον έλεγχο στο ματς. Στο 10' ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ, Αντρέας Ίβανσιτς, νίκησε τον Αμσίφ και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Η Μάιντς πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 25' αυτή την φορά με τον Σαλάι. Έχοντας το προβάδισμα των δύο γκολ απο το πρώτο μέρος η Μάιντς είχε περισσότερο το μυαλό της στην άμυνα στην επανάληψη.
ΜΑΙΝΤΣ: Βέτκλο, Πόσπεχ, Μπούνγκερτ, Νοβέσκι, Ντίαζ, Πολάνσκι, Σότο (60' Μπαουμγκάρτλινγκερ), Μίλερ, Ίβανσιτς (61' Κιρχόφ), Μότινγκ, Σαλάι (84' Ρουκαβίτσια).
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Αμσίφ, Βερχάεγκ, Σανκόχ, Λάνγκαμπ, Ντε Γιονγκ, Βογκντ, Οτλ (57' Μπανσέ), Πετρζέλα (4

Keywords
Τυχαία Θέματα