Άλωσε το Σαν Σίρο η Ατλέτικο

23:40 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΜΙΛΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε η Ατλέτικο που έφυγε από το Μιλάνο με "διπλό" επικρατώντας με 1-0 της Μίλαν. Εξαιρετική στο πρώτο μέρος οι "ροσονέροι" είχαν δύο δοκάρια και μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Ατλέτικο

ισορρόπησε το ματς στην επανάληψη και με τον συνήθη ύποπτο Ντιέγκο Κόστα πήρε τη νίκη.

Τα πρώτα λεπτά δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση όμως στο 14' ο Κακά μας "αποζημίωσε" όταν με ελίχθηκε ωραία και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Ντε Σίλιο με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Πόλι που έκανε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Ο Κουρτουά όμως απογειώθηκε και με απίστευτη επέμβαση άλλαξε την πορεία της μπάλας που βρήκε το δοκάρι και πάλι. Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο άρχισε να ανεβαίνει και στο 25' απείλησε με κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία. Στο 31' ο Μπαλοτέλι με τακουνάκι έβγαλε τον Κακά σε θέση βολής αλλά αυτός έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Αμπάτε με σωτήρια επέμβαση έκοψε την μπάλα προ του Ραούλ Γκαρθία που ήταν έτοιμος να σκοράρει εξ επαφής. Η Μίλαν ζήτησε πέναλτι στο 37' όταν ο Γκαρθία έσπρωξε στον αέρα τον Πόλι ο διαιτητής όμως δεν θεώρησε ότι έγινε παράβαση. Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και στο 42' ο Μπαλοτέλι με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Πρώτη φάση στην επανάληψη αυτή του 52' όταν ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το γυριστό σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 60' ο Κακά ελευθερώθηκε ωραία αλλά σούταρε άουτ. Στο 75' ο Ραούλ Γκαρθία δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή αλλά ο Αμπιάτι μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά μετά οι παίκτες του Σιμεόνε άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα αλλά ο Γκαρθία εκτέλεσε ψηλά άουτ. Η πίεση της Ατλέτικο απέδωσε τελικά καρπούς στο 83' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή αντίδραση της άμυνας της Μίλαν, ο Ντιέγκο Κόστα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι "ροσονέρι" προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 87' είχαν ευκαιρία με σουτ του Ραμί.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (26'Αμπάτε), Ραμί, Μπονέρα, Εσιέν, Πόλι, Εμένουελσον, Ντε Γιονγκ, Κακά, Τααράμπτ, Μπαλοτέλι (77'Πατσίνι).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Γοδίν, Χουανφράν, Ινσούα, Μιράνδα, Μάριο Σουάρες, Κόκε, Γκαρθία (80'Αντριάν Λόπεθ), Αρντά (74'Κριστιάν Ροντρίγκες), Γκάμπι, Ντιέγκο Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα