Αλέγκρι: Βγάλτε από το μυαλό σας το ντέρμπι

11:13 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δοκιμάζεται απόψε η Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ λίγες μέρες πριν το ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στην Ίντερ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υπογραμμίζει πως θα πρέπει όλοι να βγάλουν από το μυαλό τους το ντέρμπι και οι παίκτες να δώσουν όλη την ενέργεια τους ώστε να φύγει η Μίλαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Αγία Πετρούπολη.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Βγάλτε από το μυαλό σας το ντέρμπι. Αργεί ακόμα. Πρέπει να ρίξουμε όλη μας την προσοχή και να δώσουμε όλη μας

την ενέργεια στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ζητώ από όλους. Χρειαζόμαστε μια εκτός έδρας νίκη μετά την απώλεια που είχαμε στο Σαν Σίρο. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση. Την Ίντερ θα την σκεφτούμε από την Πέμπτη".
Για την αναμέτρηση με την Ζενίτ η οποία στην έδρα της έχει 10 νίκες σε 11 αγώνες με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Η Ζενίτ είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστεί. Οι παίκτες της και ο προπονητής της είναι ικανότατοι και ξέρω πως θα παίξει για την νίκη. Το ματς θα είναι δύσκολο, μας περιμένει μια μεγάλη μάχη".
Ο Αλέγκρι ρωτήθηκε ξανά για τα σενάρια περί απόλυσης του με τον Ιταλό τεχνικό να απαντά: "Δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη όσα ακούγονται για μια επικείμενη απόλυση. Έχω συνηθίσει να είμαι υπό αμφισβήτηση. Αυτό που μετράει τώρα είναι το ματς με την Ζενίτ. Μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα