Καρέρα: Μπήκαμε φοβισμένοι

10:43 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο και μπροστά στους οπαδούς της η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κερδίσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τον Μάσιμο Καρέρα να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας μπήκε φοβισμένα στο παιχνίδι γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Σαχτάρ και προηγήθηκε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Μπήκαμε στο γήπεδο φοβισμένοι. Ξέραμε πως η Σαχτάρ είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι

στα πρώτα λεπτά και το γκολ που πέτυχαν ήταν μια λογική συνέπεια της εικόνας του αγώνα. Ευτυχώς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και μετά φάνηκε να ανεβαίνουμε κάπως. Είναι αλήθεια πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό όμως που είδα ήταν πως οι παίκτες μας δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν εμφανής. Ξέρουμε πως φέτος θα είναι κάπως έτσι η χρονιά. Δεν θα έχουμε πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι".
Για την συνέχεια του ομίλου ο Καρέρα δήλωσε: "Από την αρχή γνωρίζαμε πως είναι τρεις οι ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση. Τα ματς με την Νόρτζελαντ είναι σημαντικά. Θα μας δείξουν αν έχουμε ελπίδες να είμαστε εμείς η μια από τις ομάδες που θα προκριθούν στους 16".

Keywords
Τυχαία Θέματα