Αλέγκρι: Δεν μπορείς να κερδίσεις 3-0

08:10 15/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους κέρδισε 1-0 τη Μονακό, στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υπογραμμίζει πως το αποτέλεσμα είναι καλό και πως κόντρα στη Μονακό δεν μπορεί κανείς να κερδίσει βάζοντας τρία ή τέσσερα γκολ.
Σε δηλώσεις του, μετά τον αγώνα στο Τορίνο, ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε: "Το αποτέλεσμα είναι καλό. Το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε γκολ στην έδρα μας, μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα, όμως

δεν θα είναι εύκολο. Τώρα ξέρουμε τον αντίπαλο μας. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα και διαθέτει τεχνική και εκτόπισμα στην επίθεση".
Για την απόδοση του Αντρέα Πίρλο, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Βιαστήκαμε στις πάσες μας και πρέπει να έχουμε υπομονή για να δημιουργήσουμε φάσεις. Ο Αντρέα έπαιξε πολύ καλά για 70 λεπτά, αν υπολογίσουμε ότι ήταν 50 μέρες εκτός. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράνε τα βασικά πράγματα και πολλές φορές έχουν μεγαλύτερη αξία. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα έδινε ποιότητα στις μεταβιβάσεις μας στην επίθεση. Για την ακρίβεια, το πέναλτι ήρθε από μια πάσα του Αντρέα".
Ο Αλέγκρι μίλησε και για την αλλαγή του Πίρλο με τον Μπαρτζάλι: "Ήταν μια αλλαγή και τακτικής, αλλά και προσώπων, αφού είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εκείνη τη στιγμή, η κεφαλιά του Μπερμπάτοφ, έδειξε τα προβλήματα που μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και προτίμησα να έχω έναν πιο δυναμικό ποδοσφαιριστή στην άμυνα".
Τέλος, ο Αλέγκρι είπε πως "η ομάδα έκανε ένα καλό ματς και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι προημιτελικός, δεν μπορείς να κερδίσεις τη Μονακό με 3-0 ή 4-0. Είναι η καλύτερη άμυνα στη Γαλλία. Είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις στις αντεπιθέσεις και είχαμε μερικά προβλήματα στο πρώτο τέταρτο. Είμαστε αισιόδοξοι, παρόλο που ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να σκοράρουμε για να προκριθούμε, απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Παραδόξως, κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν πιο εύκολο. Ξέρουν τα όρια τους στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτά τα παιχνίδια, η υπομονή και η ψυχραιμία δεν πρέπει να λείπουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα