Αλαρντάις: Να νικήσουμε τη Σίτι για να το σηκώσει ο Τζέραρντ

17:28 9/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να νίκησε τη Σίτι την Κυριακή και να "προσφέρει" τον τίτλο στη Λίβερπουλ.

«Από μια προσωπική ματιά, θα ήθελα να το σηκώσει ο Στίβεν Τζέραρντ. Είναι το τελευταίο πράγμα που δεν έχει πετύχει με τη Λίβερπουλ, αλλά αναμφίβολα άφησαν το τρόπαιο να γλιστρήσει από τα χέρια τους. Από άποψη φόρμας και θέσης στη βαθμολογία, η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο» δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Λονδρέζων και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε

εκεί και να τους κοντράρουμε. Πρέπει να βγούμε έξω και να καταβάλλουμε την καλύτερη προσπάθειά μας, ώστε να τους αποτρέψουμε από το να πάρουν το πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ δύσκολο. Αλλωστε διαθέτουν την καλύτερη ομάδα εντός έδρας στο πρωτάθλημα και φοβερούς παίκτες. Ετσι πρέπει κάθε παίκτης μας να βγει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, διότι ξέρουμε ότι έχουμε παραμείνει. Επομένως ας βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να χαλάσουμε το πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι».

Για να χάσει το πρωτάθλημα η Σίτι θα πρέπει η Γουέστ Χα να φύγει με το διπλό την Κυριακή και ταυτόχρονα η Λίβερπουλ να κερδίσει τη Νιουκάστλ στο «Άνφιλντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα