Αλαφούζος: Θα κάνουμε μήνυση για τις διαιτησίες

16:06 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου το νέο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού με επικεφαλή τον Γιάννη Αναστασίου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποκαλύπτει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις με αφορμή τις διαιτησίες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Αλαφούζος εξήγησε γιατί επελέγη το συγκεκριμένο

προπονητικό τιμ: " Η προπονητική ομάδα επελέγη με κριτήριο το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου και το ήθος. Θέλαμε να βρούμε ανθρώπους που θα μοιράζονται το ίδιο όραμα, για να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αποτελεί πρότυπο και θα έχεις άλλες αρχές λειτουργίας. Ο προπονητής μας θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης Σαραβάκος θα είναι συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Στιβ Ρούτερ εξειδικεύεται στην ανάδειξη νέων παικτών, ο Γιάννης Βονόρτας δικαιωματικά είναι στο τραπέζι αυτό γιατί στήριξε την ομάδα-και δεν λέω ότι δεν τη στήριξε ο Χουάν Ρότσα-και ο Γιούσεφ Βος είναι ο γυμναστής που θα βοηθήσει την ομάδα. Ο κ. Νταμπίζας θα είναι ο τεχνικός διευθυντής. Βρίσκεται στη Νιόν για ένα τεχνικό σχολείο της UEFA".
Για τον τρόπο που θα παίζει η ομάδα, είπε: "Το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα θα είναι επιθετικό, σύγχρονο και κυριαρχίας".
Ο Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου λέγοντας το εξής: " Πρόθεσή μας είναι να το παίζουμε στη Λεωφόρο. Θα θέσουμε στους οπαδούς μας ερώτημα αν θέλουν να μείνουμε για πάντα στη Λεωφόρο ή να προσπαθήσουμε να χτίσουμε νέο γήπεδο στο Βοτανικό. Η εισήγηση του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική για την απόφασή μας. Αν επιλεγεί η Λεωφόρος, θα πρέπει να γίνουν αρκετά έργα στη Λεωφόρο, εξωτερικά και εσωτερικά. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά μας και τη διάθεση συνεισφοράς των οπαδών μας σε αυτή την προσπάθεια".
Για την διαιτησία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: "Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διορθωθεί η κατάσταση. Ένας γνωστός δικηγόρος θα υποβάλει τις επόμενες μέρες μηνυτήρια αναφορά και θα καταγγείλει ότι οι κακές διαιτησίες που είχαμε φέτος δεν ήταν τυχαίες και ότι συνιστούν κάτι βαθύτερο και πιο σκοτεινό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης αν αυτά που λέμε ισχύουν ή αν είναι φαντασιώσεις δικές μας".
Ο Αλαφούζος βρήκε την ευκαιρία και έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" σημειώνοντας το εξής: "Έχουμε το απόγευμα ΔΣ στη Συμμαχία και θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το κόστος της συνδρομής. Θα είναι πολύ χαμηλότερο από πέρσι. Θα υπάρχει προτεραιότητα στα διαρκείας στα μέλη της Συμμαχίας. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουμε κατά πολύ τα μέλη της Συμμαχίας και θα έχουμε μια πιο πλατιά ιδιοκτησιακή βάση από αυτή που έχουμε σήμερα. Θέλω να σας θυμίσω πού ήμασταν πριν ένα χρόνο. Δεν είχαμε διοίκηση, οι μέτοχοί μας ήταν αμέτοχοι, ένας μέτοχος είχε παρκάρει τις μετοχές του και οι άλλοι δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν άλλα χρήματα. Το μέλλον ήταν αβέβαιο. Εμείς δημιουργήσαμε τη συμμαχία κάτω από αυτές τις συνθήκες για να διασωθεί ο σύλλογος με ένα μοντέλο σύγχρονο. Η UEFA πιστεύει πως ίσως η οπαδική βάση είναι πιο αποτελεσματικό καθεστώς. Έχουμε ήδη από πέρσι εισφέρει 5 εκατ. ευρώ ως Συμμαχία και ήδη έχουν μαζευτεί άλλα τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ από φίλους του Παναθηναϊκού που θα επενδυθούν τις επόμενες εβδομάδες. Απέδειξαν κάποιοι επιχειρηματίες φίλοι του ΠΑΟ ότι στηρίζουν την ομάδα και περιμένουμε από τον κόσμο να κάνει τις υπερβάσεις που χρειάζεται για να χτιστεί η ομάδα και να φτιάξουμε ένα νέο Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα