Ακύρωσαν εκδήλωση νηπιαγωγείου, για να συνεχίζουν τα παιδιά την προετοιμασία τους στο κολέγιο!

14:13 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Για γέλια και για κλάματα ήταν μια επιστολή που έστειλε το νηπιαγωγείο στους γονείς των παιδιών ενημερώνοντας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η ετήσια θεατρική παράσταση του σχολείου ώστε τα παιδιά «να συνεχίσουν να εργάζονται και να διαβάζουν για να προετοιμαστούν για το Πανεπιστήμιο και την μελλοντική τους καριέρα».

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στους γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου με επιστολή που εστάλη από την Ellen Best-Laimit, την επικεφαλής του Harley Avenue Primary School

που βρίσκεται στο Elwood της Νέας Υόρκης.

Συνυπογράφουν τέσσερις καθηγητές του νηπιαγωγείου, οι οποίοι κάνουν λόγο για «χάσιμο πολύτιμου χρόνου».

Μία μητέρα που έλαβε την επιστολή έγραψε στο Facebook ότι οι γονείς πληροφορήθηκαν πρόσφατα ότι το θεατρικό που είχε οριστεί για τις 14 και 15 Μαΐου θα ακυρωνόταν, κάτι που τους δυσαρέστησε μιας και θα είχαν την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους να παίζουν στο τέλος του σχολικού έτους.

Η Washington Post που δημοσίευσε την είδηση, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του σχολείου χωρίς όμως επιτυχία. Τελικά, μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, έλαβε ένα απαντητικό mail το οποίο ανέφερε:

«Ναι, το γράμμα των καθηγητών προς τους γονείς είναι αυθεντικό. Οι καθηγητές του Harley Avenue Primary School πιστεύουν ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το καλό των μαθητών. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

»Είμαστε υπεύθυνοι για την προετοιμασία των παιδιών για το κολέγιο και την καριέρα με την πολύτιμη δια βίου μάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για αυτούς για να γίνουν ικανοί αναγνώστες , συγγραφείς, και λύτες προβλημάτων. Ξέρουμε ότι η απόφαση μας δεν θα ικανοποιήσει τους πάντες, αλλά έγινε έχοντας κατά νου το καλό των μαθητών μας», αναφέρει η επιστολή επιγραμματικά.

Οι καθηγητές στις ΗΠΑ αξιολογούνται συνεχώς κατά τη διάρκεια της χρονιάς με επαναλαμβανόμενα τεστ και κρίνονται από τον βαθμό ετοιμότητας των μαθητών τους, οπότε οι νηπιαγωγοί θέλησαν να κερδίσουν χρόνο έναντι της τελικής αξιολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα