Το 2015 η δίκη του Μπέου

13:48 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Για 4η φορά αναβλήθηκε η υπόθεση της απόπειρας εκβίασης με κατηγορούμενο τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτή τη φορά το αίτημα αναβολής υπέβαλε η πλευρά του κατηγορουμένου λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, Ζήση Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε υποχρεώσεις σε άλλο δικαστήριο. Το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής και όρισε νέα δικάσιμο για την 1η Απριλίου 2015.

Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για "απόπειρα εκβίασης" στην οποία ο υπαίτιος μεταχειρίστηκε απειλή βλάβης δραστηριότητος που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος". Πρόκειται για την υπόθεση των καταγγελιών στις οποίες προέβησαν την άνοιξη του 2011 ο Αλέξης Κούγιας και ο Σωτήρης Βοργιάς και αφορούσαν την αναμέτρηση Άρης - Παναθηναϊκός 0-1 που διεξήχθη το Σεπτέμβρη του 2010. Οι εν λόγω καταγγελίες συνοδεύονταν και από παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ακούγεται μόνο ο Αχιλλέας Μπέος που με τη σειρά του έχει καταγγείλει πως πρόκειται για συρραφή φράσεων του και ότι ο υποκλοπέας είναι ο Νικόλας Πατέρας (τον οποίο και έχει μηνύσει).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει τον Θεσσαλό ρέφερι Γιώργο Δαλούκα πριν το ματς προκειμένου εκείνος να ευνοήσει τον Άρη.

Στο δικαστήριο σήμερα από τους μάρτυρες έδωσαν το "παρών" ο Κύρος Βασάρας και ο Βασίλης Τεροβίτσας, ενώ απουσίαζαν ο Αχιλλέας Μπέος, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, Γιώργος Δαλούκας (ο οποίος έστειλε χαρτί από νοσοκομείο του Βόλου ότι βρίσκεται κλινήρης), ο Νικόλας Πατέρας, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Αλέξης Κούγιας και ο Σωτήρης Βοργιάς.

Πηγή: contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα