Δεκατέσσερις εγκλωβισμένοι στο Καρπενήσι

20:31 27/2/2012 - Πηγή: AEK365

Συνολικά 14 άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης στο δρόμο μεταξύ του Καρπενησίου και του χιονοδρομικού κέντρου με τις ομάδες διάσωσης να προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.

Οι εννέα από τους εγκλωβισμένους επεβαίναν σε δυο αυτοκίνητα και οι υπόλοιποι πέντε είναι εργαζόμενοι στο χιονοδρομικό κέντρο οι οποίοι επιχείρησαν να κατέβουν από το χιονοδρομικό κέντρο στο Καρπενήσι αλλά εγκλωβίστηκαν στο δρόμο από τα χιόνια.

Στην περιοχή επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες με χιονοθύελλα και μάλιστα μεγάλα μηχανήματα που δίνουν μάχη από το μεσημέρι δεν

μπορούν να φτάσουν μέχρι το σημείο όπου βρίσκονται οι εγκλωβισμένοι.

Ακόμη και όταν επιστρατεύτηκε ένα ειδικό μηχάνημα της ΔΕΗ και αυτό δεν μπόρεσε να τους προσεγγίσει. Τα μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα κινδύνεψαν να αποκλεισθούν αφού η χιονοθύελλα κλείνει αμέσως τους δρόμους και όγκοι χιονιού καλύπτουν κάθε διάβαση.

Αποτυχημένη ήταν και η προσπάθεια των διασωστών της τοπικής Πυροσβεστικής που προσπάθησαν να φτάσουν στο σημείο, ενώ αυτή την ώρα φτάνουν στην περιοχή άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία με ειδικά μηχανήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα