Ακόμη να έρθει το χαρτί από τα Σκόπια για Ψωμιάδη!

11:48 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμη το έγγραφο έκδοσης του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στην Ελλάδα, περιμένουν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες aek365! Οι Σκοπιανοί και πιο συγκεκριμένα το υπουργείο δικαιοσύνης

μέσω υπουργείου εξωτερικών της ΠΓΔΜ, δεν έχει ακόμα αποστείλει στην Αθήνα το έγγραφο μέσω του οποίου θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έχει εκδώσει, πριν από πολλούς μήνες, τον Μάκη Ψωμιάδη στη χώρα μας.

Αυτός ήταν ο λόγος που στις 21 του περασμένου Νοέμβρη η εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη είχε πάρει αναβολή για της 4 Φλεβάρη του 2013. Η συγκεκριμένη ημερομηνία πλησιάζει, πια, όμως ως αυτή τη στιγμή κάποια ραγδαία εξέλιξη δεν έχει υπάρξει.

Τόσο από την ΑΕΚ όσο και από το υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν απευθυνθεί ουκ ολίγα ερωτήματα προς Σκοπιανούς σχετικά με το πότε θα στείλουν επιτέλους το χαρτί έκδοσης του Ψωμιάδη, για να μπορέσει επιτέλους να γίνει η δίκη και να διεκδικήσει η ΑΕΚ τα χρήματα που δικαιούται... Αποτέλεσμα κανένα, για την ώρα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι στην τελευταία εκδίκαση η πλευρά Ψωμιάδη είχε ζητήσει αναβολή επ' αόριστον, εκφράζοντας τις αμφιβολίες της για το πότε κι αν έρθει ποτέ αυτό το έγγραφο στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε, τι είχε γράψει το aek365 στις 20 του περασμένου Νοέμβρη και μία ημέρα πριν την τελευταία αναβολή της υπόθεσης, αλλά και το ρεπορτάζ από την εκδίκαση της 21ης Νοέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα