«Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα»

20:04 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη στη Λιθουανία κόντρα στη Νεπτούνας για την 8η αγωνιστική του Eurocup, όμως ο Γιάννης Αθανασούλας εξήγησε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. «Είναι μια πολύτιμη νίκη, η οποία βασίστηκε στην πολύ καλή άμυνα και την συγκέντρωση, που δείξαμε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών και όταν η Νεπτούνας αντεπιτέθηκε και επιδίωξε να ανατρέψει το προβάδισμα μας, εμείς λειτουργήσαμε ομαδικά, δείξαμε

χαρακτήρα και αντέξαμε. Ακόμη, όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα σχετικά με την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Eurocup, την «Last 32. Έχουμε ακόμη δύο αγώνες για την πρώτη φάση και το επόμενο ματς είναι στο Ελληνικό με αντίπαλο την πρωτοπόρο Μπεσίκτας την επόμενη Τετάρτη (11/12). Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, ώστε να συνεχίσουμε νικηφόρα», είπε ο 26χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Πριν την Μπεσίκτας, ωστόσο, έχουμε τον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό στην Νέα Σμύρνη την προσεχή Κυριακή (8/12). Συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής, γιατί κάθε αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δύσκολος και διότι ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρεις σερί νίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα