Γκαλιάνι: Θα γίνουν μεταγραφικές εκπλήξεις

19:33 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Ροσονέρι έχουν κλείσει για τον Ιανουάριο τον Κεϊσούκε Χόντα που αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά ο Γκαλιάνι δεν έμεινε εκεί καθώς απέκλεισε την περίπτωση του Φραντσέσκο Λόντι αλλά άφησε ανοιχτό παράθυρο για εκπλήξεις.

«Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, μπορώ να πω ότι μια μεταγραφική περίοδος αλλάζει συνεχώς και δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, μπορώ να πω ότι μια μεταγραφή είναι σίγουρη και μια άλλη πιθανή. Μπορεί να υπάρξουν και ανταλλαγές παικτών ενώ δεν μπορώ

να αποκλείσω και κάποια έκπληξη. Για τον Λόντι, πάντως, δεν το πιστεύω καθώς έχουμε παίκτες για τη θέση του», τόνισε ο αντιπρόεδρος των Μιλανέζων και στη συνέχεια έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα.

«Επιστρέφουν στη δράση σχεδόν όλοι οι παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών και ελπίζουμε σε ένα σερί νικών για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς πιστεύω ότι θα είχαμε περισσότερους βαθμούς τώρα. Ελπίζω ότι θα αρχίσουμε μια αντεπίθεση όπως πέρυσι και ίσως στο τέλος της σεζόν το αποτέλεσμα να είναι ίδιο με πέρυσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα