«Απλά βρέθηκε μπροστά μου ο ΠΑΟ»

11:13 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στην Κομοτηνή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του, του Παναθηναϊκού, και αρκετοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για την εκδίκηση του 31χρονου επιθετικού με τον ίδιο ωστόσο να επισημαίνει πως απλά έτυχε εκείνη την στιγμή να βρεθεί μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Ο 31χρονος επιθετικός

ρωτήθηκε επίσης και για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές κάνοντας αναφορά στον Φούντα της ΑΕΚ και στον Γιαννιώτα του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Το σημαντικό είναι να μιλάς μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Επειδή μιλάνε όλοι για μένα και το γκολ που πέτυχα πρέπει να πούμε πως όλα τα παιδιά στην ομάδα έδωσαν το κάτι παραπάνω, το πίστεψαν, το πάλεψαν, και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Δεν αλλάζει τίποτα αυτή η νίκη. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού είναι πολλές οι ομάδες που θα παλέψουν για να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και θέλουμε να τον δούμε στο γήπεδο στο επόμενο ματς".
- Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό: "Εγώ έχω πάντα διάθεση για ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον κόουτς πριν πάω στον Πανθρακικό και για το μόνο που συζητήσαμε ήταν πως με πιστεύουν και θέλουν να με βοηθήσουν".
- Για το πώς αισθάνθηκε για το γκολ που πέτυχε αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟ: "Εγώ είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, τίποτα άλλο. Ο Παναθηναϊκός απλά βρέθηκε μπροστά μου. Για μένα ο τρόπος που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός δεν βολεύει τον επιθετικό. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο επιθετικός συμμετέχει στο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως φταίει ο κεντρικός επιθετικός. Η ομάδα έχει τρεις καλούς παίκτες πίσω από τον επιθετικό που ξέρουν να κρατούν την μπάλα και πρέπει να περιμένει περισσότερα από αυτούς. Δεν θέλω να πω κάτι για όσα ακολούθησαν (σ.σ. είχε πει πως αφιερώνει το γκολ στους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού".
- Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα μέχρι τώρα: "Εγώ είμαι αισιόδοξος για το πρωτάθλημα. Σίγουρα οι περισσότερες ομάδες φτιάχτηκαν τις τελευταίες μέρες, όπως η ΑΕΚ, ο Άρης, ακόμη και η δική μου ομάδα. Αλλά πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα δούμε καλύτερο πρωτάθλημα".
- Για τους στόχους του και αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη στο πρωτάθλημα: "Από μικρούς σε ηλικία παίκτες έχω ξεχωρίσει τον Γιαννιώτα του Άρη, τον Φούντα της ΑΕΚ. Είναι πολλά τα παιδιά και είναι καλό να παίζουν. Είναι ευκαιρία για εκείνους να εξελιχθούν, να βελτιωθούν, να δείξουν ότι μπορούν. Στόχος μου είναι να βγάλω μια σεζόν γεμάτη. Να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους του, θέλω να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου πάνω από όλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα