«Ακολουθούν τρεις τελικοί»

18:58 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Παιχνίδια φωτιά περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Basket League ΟΠΑΠ για τα Τρίκαλα BC, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. «Περάσαμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια, τα τρία εκτός, τώρα μας περιμένει μια καινούρια σειρά αγώνων που μετράνε τα αποτελέσματα. Έχουμε αλλαγές σε όλες τις ομάδες, έχουμε κι εμείς αλλαγές. Έχουμε τρία νέα

παιδιά και είναι λογικό η χημεία μας να δοκιμάζεται. Τα ματς που ακολουθούν, όμως, είναι τελικοί. Αυτά πάνε στην άκρη, θα πρέπει να είμαστε μαχητές μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε». Είπε ακόμα...

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό: «Είναι ικανή ομάδα ο Ηλυσιακός, έχει ένα κράμα παικτών έμπειρων και ικανών που δείχνουν χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια. Έχουν επίσης αθλητικά ξένα παιδιά, που έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα, έφεση στα κοψίματα. Τα τελευταία αποτελέσματα μόνο τυχαία δεν είναι».

Για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Ηλυσιακό, Ίκαρο Χαλκίδας και Κολοσσό Ρόδου: «Είναι τελικοί, μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο, δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, όλοι μαζί με υπομονή. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να έχουμε τη μεγαλύτερη πληρότητα μέσα στη σεζόν στα παιχνίδια αυτά. Καλύτερα οι τελικοί να είναι τώρα, παρά στο τέλος. Όλοι καταλαβαίνουν ότι στα παιχνίδια με τους άμεσους ανταγωνιστές μετρούν τα πάντα. Έχουν διπλή σημασία τα παιχνίδια αυτά».

Για το εάν τον ενδιαφέρει και η καλή εμφάνιση, πέραν των αποτελεσμάτων: «Κρατάμε από τα προηγούμενα παιχνίδια ότι τα παλέψαμε, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, τώρα όμως μπαίνουμε σε μια σειρά αγώνων που θέλουμε νίκες, όχι εντυπώσεις».

Για το εάν θα κυνηγήσουν τα Τρίκαλα BC τη διαφορά από τον πρώτο αγώνα: «Βασικός στόχος είναι η νίκη με έναν πόντο, αν μπορούμε να πάρουμε διαφορά είναι δεύτερο θέμα. Θα το δούμε στη ροή του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, γιατί οι πιθανότητες είναι να έχουμε πολλαπλή ισοβαθμία ομάδων κι όχι διπλή».

Για το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με τον Κρις Έβανς: «Με τον Κρις μιλήσαμε αρκετά, συνεχίζει να δίνει αυτό που θέλει η ομάδα από αυτόν, το μυαλό του είναι στην ομάδα και πουθενά αλλού. Το μόνο που συζητάμε πλέον είναι πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα