Μόρας: Για τη νίκη με τη Γιουβέντους

18:21 4/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους, τονίζοντας πως «θα ήταν υπέροχο να την κερδίσουμε».
Οι νεοφώτιστοι διανύουν μια εξαιρετική περίοδο μέχρι στιγμής, επιστρέφοντας την προηγούμενη αγωνιστική στις νίκες επί της Σασουόλο(1-2) και ανακτώντας την πέμπτη θέση στη βαθμολογία. Την Κυριακή(9/2) υποδέχονται τους πρωτοπόρους «μπιανκονέρι» με στόχο να εξαργυρώσουν την πολύ καλή τους απόδοση στο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα ανεβασμένη ψυχολογία.
«Είμαστε ήρεμοι. Αυτό που χρειάζεται είναι να

διαχειριστούμε σωστά τα παιχνίδια μας από εδώ και στο εξής, όπως κάναμε την Κυριακή(2/2) απέναντι στη Σασουόλο», τόνισε ο διεθνής αμυντικός μας στην TeleNuovo.
Ο Μόρας στάθηκε στην επίδραση του προπονητή του, Αντρέα Μαντορλίνι, στην πολύ καλή πορεία του συλλόγου μέχρι στιγμής: «Επιδιώκει τη νίκη από το πρώτο λεπτό και εμείς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε αυτό που μας ζητά. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνονται».
Όσον αφορά το μυστικό για την επίτευξη των φετινών στόχων της Βερόνα, υποστήριξε: «Για να κερδίσεις χρειάζεται σαφώς ικανότητα, ώστε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που προκύπτουν στους αγώνες, αλλά και λίγη τύχη. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού απέναντι στη Γιουβέντους. Θέλουμε να κερδίσουμε τους πρωταθλητές και θα το προσπαθήσουμε. Θα είναι υπέροχο, εφόσον το καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα