Ξανακύλησε η Αϊντχόφεν

17:38 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 7η Αγωνιστική

Χέρενφεν-Αϊντχοφεν 1-0
(79' Σινγκράβεν)

Τριπλή παρουσία στη κορυφή της Eredivisie μετά την 7η αγωνιστική καθώς η Αϊντχόφεν ηττήθηκε από τη Χέρενφεν με 1-0. Η ομάδα του Κοκού μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, γνώρισε δεύτερη ήττα καθώς είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Τσβόλε πριν 15 μέρες.
Αντίθετα, η Χέρενφεν είναι αήττητη μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής και σήμερα πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του 19χρονου

Ολλανδού Σινκγκράβεν στο 79ο λεπτό παρόλο που από το 33' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, με απευθείας κόκκινη, του Βέλγου μπακ, Στέφανο Μάρτζο. Η αριθμητική ισορροπία ήρθε στο 69' όταν αποβλήθηκε και ο Ολλανδός μπακ της Αϊντχόφεν Τζόσουα Μπρενέτ και δέκα λεπτά αργότερα σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Πλέον, η Χέρενφεν είναι ένα βαθμό πίσω από την κορυφή.

Τβέντε-Ουτρέχτη 3-1
(5' Εμπεσίλιο, 64' Κουμ αυτ., 90' Καστάνιος/ 72' Αγιούμπ)

Τρίτη νίκη για τη Τβέντε η οποία μετά τη πρόκριση στο Κύπελλο Ολλανδίας, μεσοβδόμαδα, συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 3-1 την Ουτρέχτη. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Κάιλ Εμπεσίλιο έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους αλλά χρειάστηκε τη βοήθεια αντιπάλου για το 2-0. Συγκεκριμένα, στο 64' ο Κρίστιαν Κουμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Η Ουτρέχτη μπήκε στο παιχνίδι ξανά με γκολ του Γιασίν Αγιούμπ στο 72' αλλά ο ίδιος παίκτης στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Τβέντε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με τον Λουκ Καστάνιος έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις.
Η Τβέντε σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση με την Ουτρέχτη να χάνει έπειτα από δυο αγωνιστικές.

Γκρόνινγκεν-Βίλεμ 1-0
(31' Ντε Λέουβ)

Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, η Γκρόνινγκεν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Βίλεμ με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίκαελ Ντε Λέουβ. Η Βίλεμ ερχόταν από δυο συνεχόμενες νίκες αλλά σήμερα ηττήθηκε και παρέμεινε στη 10η θέση.

Εξέλσιορ-Καμπούρ 1-1
(22' Φαν Βερτ/ 62' Ογκμπέχ)

Το τελικό 1-1 δεν άφησε ικανοποιημένες τις Εξέλσιορ και Καμπούρ καθώς έχασαν και άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Η Εξέλσιορ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 22΄με το Φαν Βερτ. Στο δεύτερο 45λεπτό η Καμπούρ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62΄με τον Ογκμπέχ και εν τέλει αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα