Ακάθεκτη η Ρεάλ

22:56 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 5-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Ένα εύκολο βράδυ είχε η Ρεάλ κόντρα στη Γρανάδα, της οποία και επικράτησε με 4-1. οι Μαδριλένοι διεύρυναν έτσι τη διαφορά τους από την Μπαρτσελόνα (ένα ματς λιγότερο) στους 6 βαθμούς.
Η Ρεάλ μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 7' και στο 8' με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Βαράν.
Οι «μερένχες» άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Καρι Μπενζεμά. Ο Οζίλ και ο Ρονάλντο συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα

έφτασε στον Μπενζεμά που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Παρόλα αυτά η Γρανάδα βρήκε το κουράγιο και απάντησε στο 19ο λεπτό. Ο Ούτσε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρίκο με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.
Η Ρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κεντίρα στο 21ο λεπτό, ενώ στο 27ο λεπτό ο Ρονάλντο αστόχησε μέσα από τη μικρή περιοχή.
Η πίεση των Μαδριλένων έφερε τελικά αποτέλεσμα στο 34ο λεπτό. Ο Οζίλ εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Η ομάδα του Μουρίνιο καθάρισε το ματς στο 47ο λεπτό καθώς ο Ιγκουαΐν έκανε το 3-1 με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Μαρσέλο και λάθος του Ντιακιτέ.
Η Ρεάλ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 50ο λεπτό έκανε το 4-1. Ο Αλόνσο τροφοδότησε τον Μπενζεμά, που από τα ύψος του πέναλτι σημάδεψε σωστά.
Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει σε ακόμη ένα ματς.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Ντιαρά, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ (67' Κακά), Μπενζεμά (53' Σαχίν), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (81' Άλτιντοπ).
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Λόπες, Ντιακιτέ, Σικέιρα, Ρίκο (61' Γιεμπντά), Γιεμπντά, Ούτσε Μάρτινς (77' Λόπες), Μπενίτες, Ιγκαλό (66' Γέιχο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα