Αισιόδοξος ο Γόντικας

22:27 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στη Παιανία με σκοπό να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τις οικονομικές λύσεις που υπάρχουν για την σωτηρία του συλλόγου. Ο πρόεδρος των "πρασίνων" αποκάλυψε πως η ομάδα μπορεί να σωθεί μέσω τριών πιθανοτήτων. Η πρώτη είναι να μπουν λεφτά στον σύλλογο από διοικητικό μέλος της ομάδας ενώ η δεύτερη είχε να κάνει με ξένο επενδυτή. Όσον αφορά την τρίτη υπόθεση ο Γόντικας διευκρίνησε πως υπάρχει και η περίπτωση να πραγματοποιήσει

ένα δάνειο ο Παναθηναϊκός ύψους 15 εκ. ευρώ.

Τέλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αφού ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας για τα οικονομικά θέματα, τους ζήτησε να είναι συγκεντωμένοι στην δουλειά τους που δεν είναι άλλη από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γόντικας στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

«Θέλω να σας μιλήσω για τις τελευταίες εξελίξεις, για να ξέρετε που βρισκόμαστε και τι περιμένουμε. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και πως μέσα στο μήνα θα έχει βρεθεί κάποια λύση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που θα δώσουν τη λύση ώστε να ξεφύγει η ομάδα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε αυτό το επίπεδο.

Η μία είναι το γεγονός ότι ένας εκ των μεγαλομετόχων έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να βάλει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την προϋπόθεση ότι θα πέσει η τιμή της μετοχής.

Η άλλη είναι να ψηφιστεί ο νέος νόμος την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για τους ξένους επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Και η τρίτη είναι το γεγονός ότι ένας μέτοχος θα εγγυηθεί ώστε να πάρει η ομάδα τραπεζικό δάνειο 15 εκατ. ευρώ. Είμαι αισιόδοξος πως όπως και να έχει το ζήτημα θα έχει λυθεί μέχρι τις 23 Φλεβάρη που πρέπει να πάμε στην UEFA και όλα θα πάνε καλά» είπε μεταξύ άλλων.

Εσείς πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να κάνετε την δουλειά σας. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία για να επιστρέσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, ώστε να συνεχίσουμε πρωτοπόροι στη προσπάθεια που κάνουμε για το φετινό πρωτάθλημα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα