Πετρόπουλος: Δέθηκα με την ΑΕΚ

08:25 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Tα 27 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Αντώνης Πετρόπουλος και όπως φαίνεται έχει σκοπό να σβήσει πολλά... κεράκια ακόμα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ... Ο Πετρο - γκολ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ωρα των Σπορ" δεν δίστασε να ευχηθεί να πετύχει όσα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην ομάδα, ενώ από τώρα τονίζει ότι "δέθηκα με την ΑΕΚ από την πρώτη μέρα".
Παράλληλα,

ο Πετρόπουλος αποθεώνει τον λαό της ΑΕΚ για την παρουσία του μέσα στη βροχή κόντρα στον ΟΦΗ και ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να ακούει το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

Αναλυτικά ο Πετρόπουλος είπε :

Φαίνεται πως έχεις μπει με το «καλημέρα» στο κλίμα της ΑΕΚ και δείχνεις λες και παίζεις στην ομάδα χρόνια, παρά το γεγονός πως δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα. Το νιώθεις και εσύ αυτό;

«Μπορεί να είμαι λίγο καιρό στην ομάδα αλλά τα παιδιά με δέχθηκαν γρήγορα, με εκτιμάνε και προσπαθώ και εγώ να κάνω ότι μπορώ για να βγει κάτι καλό και να πετύχουμε το στόχο μας. Έχω δεθεί με την ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό. Είχα προτάσεις και από άλλους συλλόγους, ωστόσο ήθελα να έρθω στην ΑΕΚ και να φορέσω τη φανέλα της».

Πιστεύεις πως με τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο, η ΑΕΚ θα κινδυνεύσει ή θα «καθαρίσει» σχετικά γρήγορα την υπόθεση παραμονή;

«Δεν θέλω καν να αναφέρομαι στη λέξη υποβιβασμός. Δεν υπάρχει αυτό όταν μιλάμε για την ΑΕΚ. Πιστεύω πως θα φύγουμε γρήγορα από τη δύσκολη θέση. Πρέπει να ματώσουμε τη φανέλα σε κάθε ματς για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη. Είμαστε καλά, βελτιωνόμαστε συνεχώς και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω πως όλα είναι στο χέρι μας και εξαρτάται από εμάς και μόνο το που θα βρεθούμε στο τέλος της χρονιάς».

Πολλοί σε συγκρίνουν με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τόσο για τον τρόπο παιχνιδιού σου όσο και για το γεγονός πως ήρθες από τον Παναθηναϊκό και με τη μία έδειξες να «δένεσαι» με την ομάδα...

«Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Ο Λυμπερόπουλος είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και μακάρι να καταφέρω να πετύχω όσα πέτυχε αυτός με τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα. Φυσικά και τον θαυμάζω, γιατί εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και ένας φανταστικός άνθρωπος. Τον έχω γνωρίσει και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ο χαρακτήρας του»

Τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση δείχνουν πως σε πιστεύουν πολύ και βασίζονται σε σένα. Σου δίνει περισσότερη ψυχολογία αυτό;

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα με βοήθησαν πολύ ο προπονητής, η διοίκηση και ο κόσμος, που μου δείχνουν πως με πιστεύουν. Αυτό μου δίνει ψυχολογία και θέλω να κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Ακόμα δεν έχω καταφέρει τίποτα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να έρθει μια μέρα που να μπορώ να πω πως προσέφερα και εγώ στην ΑΕΚ. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό και πραγματικά είμαστε μια οικογένεια και αυτό νομίζω πως φαίνεται και στο γήπεδο»

Θεωρείς πως με τις τελευταίες σου εμφανίσεις δίνεις απαντήσεις για το τι αξίζεις ποδοσφαιρικά;

«Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση σε κανέναν. Ξέρω ποιος είμαι και ποιες είναι οι δυνατότητές μου. Εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Εφόσον μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου μέσα στο γήπεδο, είμαι καλά»

Τι έχεις να πεις για τον κόσμο της ΑΕΚ, που στο ματς με τον ΟΦΗ τραγουδούσε επί ενενήντα λεπτά μέσα στην βροχή;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι απίστευτος. Χθες είχαμε 10.000 να τραγουδάνε μέσα στη βροχή και μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια. Είναι τεράστια η δύναμη που αντλούμε από εκείνους. Βλέπουν τη προσπάθεια που κάνουμε και με τα καλά αποτελέσματα ελπίζω να έρθουν και περισσότεροι στο γήπεδο. Τους χρειαζόμαστε και τους έχουμε ανάγκη. Εμείς παίζουμε για αυτούς και το εννοώ πραγματικά αυτό που λέω».

Έχεις σκοράρει σε τρία συνεχόμενα ματς. Έχεις κρατήσει... κάβα και για τον Πανιώνιο;

«Θέλω να είμαι καλά και πιστεύω πως τα γκολ θα συνεχίσουν. Όλοι χρειάζονται και όλοι μπορούν να σκοράρουν. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Πιστεύω να κρατήσουμε το σερί που έχουμε και να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι σε ποια κατάσταση είναι η ΑΕΚ και να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να κοιτάμε μόνο πως θα δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε. Ας κερδίζουμε και χωρίς να σκοράρω. Αυτό με απασχολεί μόνο, να κερδίζει η ομάδα μου και γρήγορα να ξεμπλέξουμε και να σταματήσει η κινδυνολογία. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό θέλουμε όλοι».

Το κεφάλαιο Εθνική υπάρχει στο μυαλό σου;

«Φυσικά και υπάρχει. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει με την Εθνική του ομάδα; Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή αν θα επιλέξει να με καλέσει κάποια στιγμή. Εγώ θέλω να δίνω ότι καλύτερο μπορώ μέσα στο γήπεδο και μακάρι κάποια στιγμή να συμπεριληφθώ και στα πλάνα του κυρίου Σάντος»

Keywords
Τυχαία Θέματα