Αίσιο τέλος με Ρότζερς

22:52 31/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ξαφνική εμπλοκή που παρατηρήθηκε στις διαπραγματεύσεις των «κόκκινων» με τη Σουόνσι, για τη «μεταγραφή» του Μπρένταν Ρότζερς ξεπεράστηκε και ο 39χρονος τεχνικός θα είναι ο διάδοχος του Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο του «Άνφιλντ».

Από το πρωί της Πέμπτης, η μετακίνηση του Ρότζερς στο Λίβερπουλ, για λογαριασμό των «κόκκινων» άρχισε να παρουσιάζει δυσκολίες, μετά την άρνηση της Σουόνσι να δεχθεί τα 4 εκατ. λίρες ως αποζημίωση.

Οι Ουαλοί εμφανίζονταν να ζητούν 7 εκατομμύρια, με τα ρεπορτάζ από το Νησί

να κάνουν λόγο για διαφορά που δεν ήταν απίθανο να οδηγήσει σε «ναυάγιο».

Οι δύο σύλλογοι έφτασαν ωστόσο σε πλήρη συμφωνία, με τα βρετανικά Μέσα να μεταδίδουν ότι ακόμη τρία άτομα από το προπονητικό επιτελείο της Σουόνσι θα πλαισιώσουν τον Ρότζερς στον πάγκο του «Anfield», κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ουαλική ομάδα. Ο λόγος για τους Κόλιν Πάσκοου, Κρις Ντέιβις και Γκλεν Ντρίσκολ.

«Μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι ήρθαμε σε συμφωνία με την Λίβερπουλ για την αποζημίωση που θα λάβουμε για τον Μπρένταν Ρότζερς και τα τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου. Οι δύο ομάδες βρισκόμασταν σε συζητήσεις για να καταλήξουμε στο ποσό της αποζημίωσης για τον Μπρένταν και τους Κόλιν Πάσκοου, Κρις Ντέιβις και Γκλεν Ντρίσκολ.

Ο σύλλογος ξεκινά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ρότζερς. Θα εξεταστούν αρκετές περιπτώσεις ώστε να συνεχιστεί για την επιλογή που θα δώσει συνέχεια στην πορεία της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ» αναφέρει η ανακοίνωση της Σουόνσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα