Φαβορί το Πρέστον

21:52 31/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Δημητρέλος επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ότι το μοναδικό ζήτημα για το οποίο μπορεί (και πρέπει) να πάρει απόφαση αυτή τη στιγμή η διοίκηση, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι αυτό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στο aek365 είχατε διαβάσει την περασμένη Δευτέρα ότι η ΑΕΚ είχε δεχθεί τις τελευταίες μέρες μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά από το Πρέστον, ωστόσο

η συγκεκριμένη προοπτική φάνταζε καλή μόνο για δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, καθώς το πρόγραμμα ήταν πολύ «στριμωγμένο».
Όμως, η Ένωση δέχθηκε μια τροποποιημένη πρόταση από τους διοργανωτές, η οποία πλέον φαντάζει ως η πιο πιθανή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Βάσει της νέας πρότασης, αν η ΑΕΚ αποδεχθεί την προσφορά, θα είναι υποχρεωμένη να δώσει μόνο δύο φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αγγλία στις 27 Ιουλίου και στις 28 και 29 του μήνα να συμμετάσχει σε τουρνουά μαζί με τις Μπλάκμπερν, Χάρτς και Πρέστον.
Το πρόγραμμα προβλέπει ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τους Σκοτσέζους την πρώτη μέρα και την επόμενη ο νικητής του ενός ζευγαριού θα παίξει απέναντι στον νικητή του άλλου και ο ηττημένος με τον ηττημένο. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα έχει την δυνατότητα δωρεάν παραμονής άλλες 11 μέρες στο Πρέστον, θα έχει την ευχέρεια να κανονίσει αυτή το πρόγραμμα των προπονήσεων της και οι διοργανωτές αναλαμβάνουν να της κλείσουν άλλα δύο έως τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, ανάλογα με την επιθυμία του προπονητή της.
Την δεδομένη στιγμή η λύση του Πρέστον φαντάζει ως πρώτο φαβορί για να αποτελέσει την επιλογή της ΑΕΚ, καθώς όλο το διάστημα της παραμονής της ομάδας θα είναι δωρεάν και το μόνο κόστος που θα την επιβαρύνει θα είναι περίπου 17.000 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα