Αίσχος! Βάνδαλοι έσπασαν και έκλεψαν τα Γραφεία του Σ.Φ ΑΕΚ Νέας Σινώπης

09:14 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ- όπου και εάν αγωνίζεται- και η ιστορία της φαίνεται ότι «πονάνε» πολύ κάποιους ανεγκέφαλους, που με τις ενέργειές τους, αναδεικνύουν πόσο μικρόψυχοι σε νοοτροπία και βάνδαλοι για τις πράξεις τους είναι. Γιατί βανδαλισμός ήταν αυτό που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Αυγούστου στα Γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης στην Πρέβεζα! Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, με οδηγό το φως

της Πανσέληνου, έσπασαν τα τζάμια από την πόρτα και το παράθυρο των Γραφείων του νεοϊδρυθέντα Συνδέσμου, που εγκαινιάστηκε στις 7 Ιουλίου με την παρουσία των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και τον λεηλάτησαν κυριολεκτικά,!
Δεν άφησαν τίποτε στον χώρο, που να θυμίζει ΑΕΚ, αφού έκλεψαν όλες τις φωτογραφίες που υπήρχαν στον χώρο, τις φανέλες των ποδοσφαιριστών της Ένωσης, που κοσμούσαν τον χώρο, σημαίες, λάβαρα πλακέτες και ο,τιδήποτε «κιτρινόμαυρο» υπήρχε!...
Και η μανία των δραστών ήταν τέτοια, που γέμισαν με αίματά τους, τοίχους και πήραν από τα Γραφεία μέχρι και τις καρέκλες αλλά και τα τραπέζια, που υπήρχαν στον χώρο!
Ήταν λίγο πριν τις έξι το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Χρήστος Φούντογλου, αδελφός του αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο Ηλία, πήγε να ανοίξει το καφέ- εστιατόριο που έχει στο χωρίο, δίπλα από τα Γραφεία. Διαπίστωσε το συμβάν και αμέσως ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Χρήστο Τερζόγλου. Ο τελευταίος αντίκρισε περίλυπος την καταστροφή των κόπων μιας ζωής και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου για τις περεταίρω ενέργειες. Όπως μάλιστα μας έλεγαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στον χώρο της διάρρηξης, είναι θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών.
«Δημιουργήσαμε με πολλές θυσίες ένα χώρο, που νομίζουμε ότι ήταν κόσμημα για την περιοχή. Στεγάσαμε τα όνειρα μας για την ΑΕΚ, που παράγει πολιτισμό με την ιστορία της, με τρόπο πολιτισμένο και χωρίς ποτέ να έχουμε πειράξει κανένα. Τόσο εγώ όσο και τα άλλα μέλη του Συνδέσμου μας και προπαντός οι ΑΕΚτζίζες στη Νέα Σινώπη, είμαστε πρώτα απ' όλα φίλαθλοι και έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και δεν έχουμε με κανένα πρόβλημα. Αυτοί που ασέλγησαν στον Σύνδεσμό μας, που μόνο οι τοίχοι και η ταμπέλα έμειναν για να τον θυμίζουν, είναι απάνθρωποι, απολίτιστοι και ψυχικά άρρωστοι. Και καταδικάζουμε την ενέργειά τους, αφού απέδειξαν ότι δεν σέβονται τίποτε. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να παραβιάσουν και να λεηλατήσουν την περιουσία του άλλου. Εάν είναι «ψυχάκιδες» και έχουνε πρόβλημα, θα έπρεπε να βρουν άλλο χώρο και άλλο τρόπο για να εκτονωθούν και όχι τα Γραφεία μας. Αυτό που έγινε αποτελεί ντροπή για την κοινωνία της Νέας Σινώπης, που είναι ένα χωριό προσφυγικό και γνωρίζει από κατατρεγμούς. Γιατί με αυτό που έκαναν στα Γραφεία του Συνδέσμου μας, νοιώθω ότι μας κατατρέχουν. Μας έκλεψαν ό,τι με κόπους και θυσίες είχαμε μαζέψει για να κτίσουμε ένα «σπίτι» για την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Όμως την αγάπη μας για την ΑΕΚ και την ιστορία μας, δεν μπορούν να μας την κλέψουν. Και θα επιδιώξουμε να στήσουμε και πάλι από την αρχή τον Σύνδεσμό μας, αφού την ύπαρξή του, την κάναμε ιερό όρκο στους παλαίμαχους άσους της ομάδας μας, που μας είχαν τιμήσει στα εγκαίνια» τόνισε συντετριμμένος ο Πρόεδρος του Σ.Φ. ΑΕΚ Νέας Σινώπης Χρήστος Τερζόγου. Και κατέληξε: « Επιθυμώ πάντως να ευχαριστήσω τον διοικητή και τους Αστυνόμους του Α.Τ Λούρου, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας και έκαναν σπουδαίο έργο. Είμαι πολύ σίγουρος, ότι πολύ σύντομα θα έχουν συλλάβει τους δράστες»

Keywords
Τυχαία Θέματα