«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

16:31 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η κατάσταση της ΑΕΚ είναι… οριακή και η Ανεξάρτητη Ενωση Φίλων ΑΕΚ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

Το να δείχνεσαι ντροπαλός ανάμεσα σε κακούς δεν ωφελεί καθόλου, γιατί η δική σου σιωπή γίνεται τότε σύμμαχος του κακού που φλυαρεί. (Σοφοκλής). Αφιερωμένο ……

Η ΕΝΩΣΗ

ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ πιστεύει στο αξίωμα που λέει:

«Η ΑΕΚ μας ΕΝΩΝΕΙ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ μας ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ»

* ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις να επεξεργαστούμε προτάσεις και να προτείνουμε λύσεις για όλα τα θεμελιώδη ζητήματα της αγαπημένης μας ομάδας.
* ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ από την αρχή ότι ο αόρατος-σιωπηλός ιδιοκτήτης-δικτάτορας έχει επιδοθεί σε μια σκυταλοδρομία αποδόμησης, εξευτελισμού και καταστροφής.
* ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΙΝΙΑ «του κακού» σε αγαστή συνεργασία, συνεννόηση, πιο απλά διατεταγμένη υπηρεσία κατεδαφίζουν με τον πιο επιστημονικά διεστραμμένο τρόπο την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.
* ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να ξεχνάει, ότι η Ομάδα αυτή μεταφέρει βαριά το φορτίο της ιστορίας αυτού του τόπου, φρονηματίζει και διδάσκει ακόμη και τώρα.

ΑΣ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ

Το κουβάρι του εμφυλίου και της απαξίωσης που απλώθηκε πάνω «στο σώμα» της Α.Ε.Κ.

* Τροχανάς «παρέδωσε» στην ENIC.
* ENIC «παρέδωσε» στον Ψωμιάδη.
* Ψωμιάδης «παρέδωσε» στον Νικολαΐδη & Σια
* Νικολαΐδης «παρέδωσε» στον Θανόπουλο & Σια
* Θανόπουλος «παρέδωσε» στον Αδαμίδη & Σια.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό είχαν.

* Καραβιές παικτών πηγαινοέρχονταν
* Εξοργιστικά συμβόλαια υπογράφονταν
* Απέραντη κατασπατάληση πόρων είχαμε
* Τα ερείπια χάσκουν, εφιαλτικά, στη Ν. Φιλαδέλφεια
* Η χρήση του Ο.Α.Κ.Α στοιχίζει πλέον των 3 εκ. το χρόνο, όπως δήλωσε ο Αδαμίδης στην τελευταία Γ.Σ.
* Όλοι ευημερούν, πλην της Α.Ε.Κ. που βρίσκεται στα πρόθυρα πτωχεύσεως
* Καμιά ενημέρωση. Καμιά εξήγηση.

Έτσι, φθάσαμε στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.

Πότε; Στα μέσα του πρωταθλήματος. Εν έτει 2012. Στο πιο κρίσιμο σημείο. Έτσι περίπου γίνεται (εθιμικά) κάθε χρόνο. Η ομάδα παίζει μόνο με τη φανέλα της, εδώ και καιρό.

ΟΜΩΣ

Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα. Έτσι έχουμε:

Α. Έγινε Γεν. Συνέλευση της ΠΑΕ εδώ και πενήντα ημέρες. Μας παρουσίασαν κάποιον …Βλάχο. «Μια μάσκα» επενδυτή. Τον είχε καλά κρυμμένο στις αποσκευές του. Έτσι είπαν. Ήταν φανερό, ότι ήθελαν να κερδίσουν χρόνο. Μας υποτίμησαν αισχρά.

Β. Την ίδια περίοδο, πήγαιναν στο Ντουμπάϊ, στο Κατάρ, στον πλανήτη-μηδέν.

Γ. Παρουσιάστηκε η περίπτωση Ξενιάδη. Πριν κάνει κιχ, τον «πυροβόλησαν», στο ψαχνό!! Ούτε καν απολογία τον άφησαν να κάνει. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!! Αν δεν λέγαμε, ότι το 85,4% των μετοχών είναι ενέχυρο στη Morgan και βρίσκεται στα χέρια της, ΑΚΟΜΗ, θα παρίσταναν τους ιδιοκτήτες. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν τους εξασφάλισε το «ατιμώρητο», για να παραδώσουν και εκτίμησή μας παραμένει το γεγονός,
Keywords
Τυχαία Θέματα