«Θα δουλέψω σκληρά»

16:26 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αφού πρώτα μάζεψε πολύτιμες εμπειρίες στην Α2 και στη Γ' εθνική ήρθε η στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο Νίκος Οικονόμου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στον Ίκαρο Καλλιθέας και δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα. Ο 39χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη νέα πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει, ενώ δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά και

να μάθει ακόμα περισσότερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την συνεργασία του με τον Ίκαρο

«Είναι μία καινούρια αρχή σε κάτι που ήθελα πολύ και το επιδίωξα. Έγινε με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Α1. Τον κόουτς τον εκτιμώ πολύ και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι είμαστε σε μία πολύ καλή ομάδα, με ανθρώπους που τρέχουν γι' αυτή και την αγαπάνε. Από αυτά που γνωρίζω ο πρόεδρος είναι πολύ σωστός και τυπικός οπότε δεν υπάρχει τίποτα εξωαγωνιστικό να με απασχολεί. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου έχω μόνο τη δουλειά και τίποτα άλλο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στο τιμ θα δουλέψουμε σκληρά για το καλό της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον Θανάση Σκουρτόπουλο

«Τον έχω παίξει σαν αντίπαλος. Είναι ένας άνθρωπος που ήθελα να συνεργαστώ και το επιδίωξα. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτή η συνεργασία γιατί θα μάθω πολλά πράγματα. Ο κόουτς Σκουρτόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη καριέρα του και είναι ότι καλύτερο για τη νέα αρχή που κάνω στην Α1. Θα δώσω ότι μπορώ για τον κόουτς και την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα