Αγώνας του Βούρου για υπογραφές

14:03 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Βουλή βρίσκεται αυτή την ώρα ο Γιάννης Βούρος και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα τρέχει το θέμα του γηπέδου, συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή υπογραφές από τους βουλευτές όλων των κομμάτων, προκειμένου να περάσει το θέμα του

γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τροπολογία στο νέο νομοσχέδιο για θέματα περιβάλλοντος. Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει το τελευταίο διήμερο, με τον κ. Βούρο να ενημερώνεται για τις προθέσεις των υπόλοιπων βουλευτών, όπου φάνηκε ότι υπάρχει καθολική αποδοχή του έργου, μετά από μεγάλη προσπάθεια να ενημερώνει τον καθένα ξεχωριστά για το πόσο σημαντική θα ήταν μία τέτοια απόφαση και όχι μόνο για την ΑΕΚ (αν και για τον ίδιο αυτό είναι το ζητούμενο).

Αυτή την ώρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 80 υπογραφές ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται με την προσέλευση στελεχών των κομμάτων. Πρόθεση του Γιάννη Βούρου είναι να παραστεί στην συνάντηση της Κυριακής, όπου ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Μιχάλη Τροχανά, έχοντας χειροπιαστά πράγματα για το γήπεδο. Και οι υπογραφές των βουλευτών, για να μπει το θέμα του γηπέδου στην επόμενη τροπολογία, είναι μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα