Αγώνας δρόμου για Τζέραρντ

19:10 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τις δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, η Λίβερπουλ θέλει να κάνει μια νέα αρχή.

Και πιθανώς κόντρα στην Χαλ να έχει τη βοήθεια του αρχηγού της, αφού ο Στίβεν Τζέραρντ τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον κρατά εκτός απ' τις 7 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς δεν αργεί το comeback!

«Ο Στίβεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα δούμε πως θα είναι για το παιχνίδι με την Χαλ. Ίσως μπορέσει να αγωνιστεί», ανέφερε

αρχικά και πρόσθεσε για τους δύο τραυματίες απ' το παιχνίδι με τους «μπλε», Άλεν και Σακό:

«Ο Τζο θα είναι λογικά εκτός για κάποιες εβδομάδες. Για τον Σακό περιμένουμε ακόμα να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Και οι δύο όμως δεν θα παίξουν με την Χαλ».

Ερωτηθείς για τις «κατηγορίες» του Ζοσέ Μουρίνιο πως ο Λουίς Σουάρες «βούτηξε» για να κερδίσει πέναλτι από τον Ετό προς το φινάλε του αγώνα των δύο ομάδων, ο Ρότζερς τόνισε: « Όποιος είδε το παιχνίδι, κατάλαβε πως δεν ήταν με τίποτα... βουτιά. Ο Λουίς είναι ο εύκολος στόχος. Ήταν ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, αφού ο αντίπαλος δεν έκανε καν προσπάθεια για να φτάσει στην μπάλα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε, όμως, άλλο εκεί. Ό,τι έγινε, έγινε, το παιχνίδι τελείωσε, δεν θα κερδίσουμε κάτι απ' αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα