Φιλική νίκη για Πανθρακικό

18:27 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

Φιλική νίκη με 3-1 επί της Δόξας Δράμας, πέτυχε η ομάδα του Πανθρακικού, η οποία υποδέχτηκε τους «μαυραετούς» στην Κομοτηνή σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι τεχνικοί των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες τους, αλλά και να κάνουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Χασομέρης στο 24', ενώ στο 37' ο Ιγκόρ διπλασίασε τα τέρματα των «πράσινων» με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο

58' ο Τζάνης γύρισε όμορφα στον Κάσες, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Πανθρακικού. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ετόφ με κοντινή κεφαλιά.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Ζδράβος, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Λαδάκης, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Ιγκόρ, Χασομέρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Μακρυδημήτρης, Μίκουλιτς, Σειδάν, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Κάσες, Τζάνης, Γκουτζίδης και Ζούλης.

Δόξα Δράμας: Δαύκος, Στεργιανός, Κυριακίδης, Θεοδωρέλης, Κίκωφ, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Κάσος, Μουζούρογλου, Διαμαντόπουλος, Κανετίδης. Στο Μένκας, Ετόφ, Περσίδης, Σιάμπος, Μπουτζίκος, Χατζηλιάδης, Μπέκα, Ιωσηφίδης, Κωνσταντινίδης, Τουνγελίδης.

*** Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Πανθρακικού, Δημήτρη Τζελέπη, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης. Ο τεχνικός της Δραμινής ομάδας αποτέλεσε για πολλά χρόνια προπονητής του Πανθρακικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα