Αγώνας δρόμου για Σαλπιγγίδη, Γκαρσία

11:01 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη, στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη με τους Πάμπλο Γκαρσία, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Βιβιάν να δίνουν μάχη προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι.
Ο Σαλπιγγίδης θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Πάμπλο Γκαρσία με τον Ουρουγουανό μέσο να έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει

να είναι έτοιμος και έτσι όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. Πάντως ο Γκαρσία θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη έστω και οριακά.
Όσο για τον Βιβιάν αναμένεται να είναι έτοιμος αλλά θα κάτσει στον πάγκο μιας και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, δείχνει να εμπιστεύεται τους Κατσικά και Κουμάλο για το κέντρο της άμυνας.
Σήμερα εξάλλου η Πολιτεία θα αποφασίσει αν θα επιτρέψει την μετακίνηση οπαδών του Άρη στην Τούμπα με τις διοικήσεις των δυο ομάδων να έχουν συμφωνήσει για διάθεση 1000 εισιτηρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα