Αγκουέρο: Θα το ξαναπάρουμε

16:06 15/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Γουέιν Ρούνεϊ να «απείλησε» την συμπολίτισσα Σίτι ότι η Γιουνάιτεντ έρχεται «φουριόζα» για να την εκθρονίσει, κάθε άλλο ωστόσο παρά φαίνεται να... συγκίνησε τον Άγκουέρο, τον άνθρωπο που πέρυσι χάρισε με το γκολ επί της ΚΠΡ το πρωτάθλημα στους «πολίτες».

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, όπου δώσαμε και το πρώτο μας (σ.σ. επίσημο) παιχνίδι. Ξεκινήσαμε ευρισκόμενοι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους κι ελπίζω στον Θεό ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε

μία εκπληκτική ομάδα και πλέον μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός στην «Sun» και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε όπως την περσινή σεζόν, για να μας πάνε τα πράγματα καλά. Προσεύχομαι για να το κάνουμε ξανά. Δεν πρόκειται να πω ότι είναι εύκολο, άλλα έχουμε την ομάδα για να το κάνουμε».

Όσο για το ιστορικό γκολ επί της ΚΠΡ, το οποίο χάρισε τον τίτλο στην Σίτι, είπε πως: «Κατάλαβα την επόμενη ημέρα τι είχα κάνει. Αυτό ωστόσο ανήκει τώρα στο παρελθόν κι ελπίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αρκετά περισσότερα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα