Σφιχτή οικονομική πολιτική από Ρότζερς

16:01 15/8/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι στιγμής οι «κόκκινοι» έχουν... βγάλει από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια λίρες για τις μεταγραφές των Φάμπιο Μπορίνι και Τζο Άλεν, ωστόσο σύμφωνα με το νεαρό προπονητή τα οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν στον υποβιβασμό της Ρέιντζερς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όλες τις ομάδες.
«Γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να παίρνω αξία από κάθε πράγμα. Έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω όσο όσο για κάποιον παίκτη. Σε περίπτωση που βρούμε κάποιον ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά θα πράξουμε ότι είναι δυνατό για να τον αποκτήσουμε.
Υπάρχουν

καλοί παίκτες σε μικρότερες ομάδες που κάποιοι τους σνομπάρουν, ωστόσο η αξία τους είναι μεγάλη. Δεν θέλω να χάνω ούτε χρόνο, ούτε χρήμα για παίκτες που δεν έχουν διάθεση να προσφέρουν. Προτιμώ τους... πεινασμένους ποδοσφαιριστές.
Ένας σύλλογος σαν τη Λίβερπουλ φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο, ωστόσο νομίζω πως κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό το πράγμα που έγινε στη Ρέιντζερς. Ήταν μια προειδοποίηση για όλους μας» ήταν τα λόγια του νέου προπονητή της Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα