Αγκάλιασε τον τίτλο η Ατλέτικο (VIDEO)

23:27 18/4/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ: 2-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Πετούν στον 7ο ουρανό στην Ατλέτικο καθώς σε ένα ματς που εξελισσόταν σε χαρακίρι, πήραν τη νίκη με 2-0 επί της Έλτσε και βρίσκονται κοντά στον τίτλο.

Στο 4' και στο 6' ο Ντιέγκο Κόστα έχασε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ στο 25'και στο 26' ο Κουρτουά πραγματοποίησε τεράστιες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ζιλ και Σαπουνάρου. Στο 30ο λεπτό ο Ερέρα αστόχησε από καλή θέση, όπως έκανε και ο Βίγια στο 42'.

Στο 49ο λεπτό η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μανού Ερέρα απέκρουσε την εκτέλεση του

Βίγια και κράτησε το μηδέν ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Κόστα αστόχησε από ιδανική θέση και τελικά στο 72ο λεπτό η πίεση των «ροχιμπλάνκος» έφερε καρπούς. Ο Σόσα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιράνδα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 88ο λεπτό ο Ντιέγκο Κόστα έχασε μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Ερέρα ενώ στο 90' αποβλήθηκε ο Σαπουνάρου για πέναλτι που έκανε στον Κόστα και ο ίδιος πάικτης έκανε το 2-0από την άσπρη βούλα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Λουίς, Γοδίν, Μιράνδα, Χουανφράν, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε (57' Ντιέγκο), Αντριάν (Γκαρθία), Κόστα, Βίγια (61' Σόσα)

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σουάρεθ, Μποτία, Πελεγρίν, Σαπουνάρου, Σάντσεθ, Ριβέρα, Μάρκεθ (77' Μποάκιε), Ζιλ (70' Ααρόν), Κορομίνας, Κ.Ερέρα (57' Φιδέλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα