Αγχωτική νίκη για Ολυμπιακό

23:33 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1η αγωνιστική Σούπερ Λίγκα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αφού επικράτησε με 1-0 της Καλλονής στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στους νεοφώτιστους, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο».

Το πρώτο

μέρος έκλεισε με αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού, για την εμφάνιση και το 0-0.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που στο ξεκίνημα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Κάμπελ (τετ α τετ με τον Σιδεράκη στο 23') και τον Σιόβα (24΄) θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αλλά ο Σιδεράκης φώναξε «παρών». Από εκεί και πέρα η Καλλονή δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με μοναδική τελική να είναι αυτή του Μανούσου στο 42ο λεπτό, η οποία κατέληξε κόρνερ, σε ένα ματς που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε ρυθμό. Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν άλλαξε και παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα μέχρι το 60ο λεπτό και την ευκαιρία του Κάμπελ, που αφύπνησε το κοινό. Ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ,με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν τέρμα με τον Μανιάτη, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσόρι έπιασε το σουτ στην κίνηση και έγραψε το 1-0. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα 3λεπτο με ευκαιρίες. Αρχικά, η Καλλονή είχε μεγάλη ευκαιρία στο 63' να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο Λεοζίνιο δεν μπόρεσε να κρεμάσει τον Ρομπέρτο. Ενώ, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μήτρογλου προσπάθησε με τακουνάκι να βρει δίχτυα,αλλά ο Σιδεράκης είπε όχι, όπως και στο ριμπάουντ του Κάμπελ. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 71' για χέρι του Χολέμπας σε μία φάση όμως που υπήρχε παίκτης της σε θέση οφσάιντ πριν συμβεί αυτό.Τα λεπτά κυλούσαν και ο Ολυμπιακός κρατούσε αυτό το υπέρ του 1-0. Απότέλεσμα που ήταν και το τελικό στο ΟΑΚΑ.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο (88' Μπουρούς), Μανούσος, Γκαρσία (83' Γιουκαρής), Καζάκης (83' Γάλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Τσόρι (81' Φουστέρ), Βάις (46' Φετφατζίδης), Κάμπελ, Σαβιόλα(59' Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα