Μαγκαφίνης: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος»

Υποχρεωμένοι να σηκώσουν κεφάλι και να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Αστέρα Μαγούλας είναι στη Ζάκυνθο σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Ο προπονητής των νησιωτών με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports.gr καθησύχασε τον κόσμο της ομάδας, υπογράμμισε ότι πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και τόνισε ότι άπαντες οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς με αντίπαλο την Καλαμάτα. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην λεκτική επίθεση που δέχθηκε από μερίδα οπαδών του Αστέρα Μαγούλας:

«Κατ' αρχήν την

ευθύνη για την ήττα την έχω αποκλειστικά εγώ. Οι ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν πολύ, όταν όμως είσαι πίσω στο σκορ με 3-0 είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς το παιχνίδι. Κάναμε ένα καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στους αντιπάλους μας.

Στη συνέχεια ανεβάσαμε την ομάδα ψηλά με αλλαγές τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές και πιέσαμε πολύ. Είχαμε ένα δοκάρι κι ένα γκολ, όμως ήταν αργά. Όταν βρίσκεσαι από το δεκάλεπτο τρία γκολ... πίσω σου χαλάει όλος ο σχεδιασμός του παιχνιδιού. Τι να κάνουμε όμως, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε.

Έχουμε πολλή καλή ομάδα και το δηλώνω τώρα που έχουμε δεχθεί μια βαριά ήττα. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Ίσως δεν διαχειριστήκαμε σωστά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι επί του ΠΑΟ Ρουφ. Πρέπει μέσα από αυτή την ήττα να μάθουμε πολλά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Καλαμάτα. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Οι καλοί παίκτες και ο καλός προπονητής φαίνονται στα δύσκολα.

Θέλω κλείνοντας να ευχαριστήσω το επίσημο σωματείο του Αστέρα Μαγούλας για τη φιλοξενία, όμως θέλω να πω δυο λόγια για κάποιους οπαδούς της και κάποιους γύρω από την ομάδα.

Ο Αστέρας Μαγούλας έχει ανέβει κατηγορία και επίπεδο και η συμπεριφορά τους με τις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκα κι αυτά που άκουσα σαν προπονητής της Ζακύνθου, «μικραίνουν» πολύ την ομάδα. Πρέπει να αλλάξουν μυαλά και συμπεριφορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα