Αυτός είναι ο Πορτογάλος μέσος που θέλει η ΑΕΚ

07:36 23/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αντρέ Λουίς Γκόμες Σιμόες είναι ο παίκτης από την πορτογαλική αγορά στον οποίο στοχεύει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται για Πορτογάλο μέσο με ευχέρεια να αγωνίζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας, 25 ετών (16/12/1989), ο οποίος φορά τη φανέλα της Μορεϊρένσε και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων της χώρας. Από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του και η ΑΕΚ, παρά τον ανταγωνισμό

που υπάρχει, θέλει να προλάβει να τον κάνει δικό της. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που έχει απασχολήσει και το προηγμένο δίκτυο σκάουτινγκ της Σεβίλλης, είναι ο εκλεκτός του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της ιβηρικής αγοράς, τον παρακολουθεί καιρό και κρίνει πως μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα, αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν.
Ο Σιμόες έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Πόρτο, μεταπήδησε στα 15 του, για μια σεζόν, στην Παντροένσε και τα επόμενα τρία χρόνια τον βρήκαν στην Λεϊσόες. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκινά στην Παντροένσε στην οποία παρέμεινε 3 σεζόν, μετρώντας 95 συμμετοχές και 13 γκολ. Η επόμενη διετία τον βρήκε στην Σάντα Κλάρα, όπου μέτρησε 67 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ από το 2013 αγωνίζεται στην Μορεϊρένσε με την οποία κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα της β' κατηγορίας και συνολικά μετρά 46 συμμετοχές και 4 γκολ. Φέτος, έχει ήδη αγωνιστεί σε 14 αγώνες πρωταθλήματος, σε όλους βασικούς, σε 2 αντικαταστάθηκε, ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ. Η ομάδα του, αν και νεοφώτιστη, βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας (9η θέση). Μάλιστα, την Κυριακή πέτυχε το νικητήριο τέρμα επί της Μποαβίστα (1-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα