Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος των ηλικιωμένων στα Γιάννινα

12:57 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα epiruspost.gr δημοσίευσε φωτογραφία του 30χρονου Αλβανού που δολοφόνησε το ηλικιωμένο ζευγάρι στα Γιάννινα με τον δράστη να εμφανίζεται κυνικός ενώπιον του εισαγγελέα .
Σύμφωνα με την εφημερίδα ESPRESSO, οι αξιωματικοί στα Γιάννινα περιγράφουν τον δολοφόνο ως έναν άνθρωπο σκληρό, αδίστακτο και αποφασισμένο για όλα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μετά την ληστεία στο καφενείο και πριν τη διπλή δολοφονία του άτυχου ζευγαριού ο δράστης εισέβαλε και σε ένα ακόμη σπίτι και λήστεψε

μια 63χρονη. «Τη γυναίκα δεν την σκότωσα, γιατί μου πρόσφερε φαγητό. Δεν μου έχει προσφέρει κανείς μια μπουκιά ψωμί» είπε κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του ομολογίας ο Αλβανός αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».
Στην Ελλάδα έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του κι αρκετά από αυτά τα πέρασε στις φυλακές καθώς από νωρίς είχε μπλεχτεί σε σκληρές ομάδες που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σύμφωνα με το epiruspost.gr.
Μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου είχε απελαθεί στην Αλβανία.
Ο 30χρονος στη διαδρομή των εβδομήντα χιλιομέτρων από τα σύνορα μέχρι την Πεδινή έσπειρε τον τρόμο και τον θάνατο.
Τα Κτίσματα θρήνησαν για το χαμό του ζευγαριού των ηλικιωμένων. Δύο άνθρωποι που ζούσαν ήρεμα στο χωριό, χωρίς ποτέ να ενοχλήσουν κανένα, έπεσαν να κοιμηθούν και δεν ξύπνησαν ποτέ. Ο δράστης μπήκε νύχτα στο σπίτι τους και τους σκότωσε την ώρα που κοιμόταν χτυπώντας τους με πέτρα στο κεφάλι.... Και τοποθέτησε πάνω τους τα μαξιλάρια!
Χωρίς να χάσει λεπτό πήρε το αυτοκίνητό τους και κινήθηκε προς τα Γιάννινα. Δεν πτοήθηκε ούτε μετά το τροχαίο που είχε. Πήρε ταξί και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης όπου κοιμήθηκε μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής.
Ακόμη και την στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν πέσει πάνω του, στο περίπτερο της Πεδινής, ο ίδιος είχε την ψυχραιμία να βγάλει τη χειροβομβίδα, να την απασφαλίσει αλλά δεν πρόλαβε να την χρησιμοποιήσει.
Ο ίδιος περιέγραψε με πρωτοφανή ψυχραιμία στους αστυνομικούς τις πράξεις τους και την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού. Δεν έδειξε ούτε μια στιγμή να μετανιώνει.Στέρησε δυο ζωές μόνο και μόνο για να κλέψει το αυτοκίνητο και το πενιχρό ποσό των σαράντα ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα