«Αυτοπεποίθηση με Παναθηναϊκό»

20:27 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

Καλή ψυχολογία υπάρχει στον ΠΑΟΚ παρά τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενόψει του επόμενου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Αναλυτικά:

-Τι μένει από τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό;

«Αυτό που μας έμεινε είναι σίγουρα αυτοπεποίθηση

και η καλή εικόνα που δείξαμε και στα δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι, κι αυτό νομίζω ότι ήταν κάτι που οι περισσότεροι δεν το περίμεναν. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη, μπορεί και δύο, εμείς όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο, ώστε να χρειαστούμε τρία ακόμη ματς και να πάμε ξανά στην Αθήνα».

-Με την κούραση πως τα πάει η ομάδα; Θα αντέξει;

«Αυτοπεποίθηση έχουμε σίγουρα, από θέμα δυνάμεων θα δούμε. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, είναι λογικό να νιώθουμε μία κόπωση, αλλά αυτό νομίζω ότι ισχύει για όλες τις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι πιο συνηθισμένος, έχει πιο βαθύ πάγκο και πιο γεμάτο ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε κι αυτό. Και η αυτοπεποίθηση που έχουμε σε συνδυασμό με την συγκέντρωσή μας θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε και την κούραση».

-Τι περιμένεις από τον επόμενο αγώνα;

«Το πρώτο πράγμα που περιμένω είναι να δούμε γεμάτο το γήπεδο. Κι αυτό που ελπίζω ότι πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο με τον ίδιο τρόπο που μπήκαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια και να δείξουμε την ίδια εικόνα και στο γήπεδό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα