Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

19:41 21/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: 3η φάση
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις Ηρακλής και Αστέρας έμειναν στο 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβανς (27/01).

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ρυθμό να είναι χαλαρός, ωστόσο ο Αστέρας κρατούσε καλά και δεν άφηνε τον Ηρακλή

να κάνει το παιχνίδι του. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας ήταν αυτός που πέτυχε γκολ με τον Γκοϊάν να εκμεταλλεύεται τη λάθος έξοδο του Χουάντερσον και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά από αυτό ο ρυθμός έπεσε με τους Αρκάδες, όμως να έχουν την πρωτοβουλία με τον Ηρακλή να προσπαθεί να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 79' ο Κυριακίδης με πλασέ έκανε το 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Πασάς (46' Ρομάνο), Τσιλιανίδης (75' Μπουκουβάλας), Αγγελούδης (46' Τσιλιγκίρης), Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τιε Μπι, Κουρμπέλης, Ρόλε (83' Τορμένα), Μουκάμ (75' Γιαννιώτας), Φερνάντες, Μπαράλες (91' Πάρα).

Keywords
Τυχαία Θέματα