Eυτυχισμένη για την ελληνική έκδοση της Huffington Post, δηλώνει η Αριάννα Χάφινγκτον

16:26 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

Την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει στην Ελλάδα την Huffington Post, εκφράζει η ελληνικής καταγωγής πρόεδρος και αρχισυντάκτρια του Huffington Post Media Group, Αριάννα Χάφινγκτον,

με δηλώσεις στην ομογενειακή εφημερίδα "Εθνικός Κήρυκας".
"Όταν ξεκινήσαμε τη διεθνή μας επέκταση πριν από τρία χρόνια, ήξερα ότι η οδύσσεια της HuffPost -όπως θα έλεγαν και οι συμπατριώτες μου- θα μας οδηγούσε στην Ελλάδα. Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη που αυτή η μέρα επιτέλους ήρθε", τόνισε η κ. Χάφινγκτον, με αφορμή την έναρξη της ελληνικής έκδοσης, μέσα στο Νοέμβριο.
Πρόσθεσε, δε, ότι το ξεκίνημα της Huffington Post στην Ελλάδα είναι, από πολλές απόψεις, το κλείσιμο ενός κύκλου. Ο πατέρας της κυκλοφόρησε μια σειρά από μικρές εφημερίδες και όλες απέτυχαν και, όπως αναφέρει χαριτολογώντας, δεν είναι τυχαίο ότι η Huffington Post δεν είναι έντυπο. "Συχνά μου έλεγε την αγαπημένη του ιστορία από τον Έλληνα φιλόσοφο Διογένη, τον οποίο ρώτησαν γιατί ζητιανεύει από τα αγάλματα. ‘Κάνω εξάσκηση στην απογοήτευση', απάντησε. Οπότε μπορείτε να πείτε ότι η Huffington Post στην Ελλάδα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα μου, χωρίς τον Διογένη! Πιστεύω ότι θα ήταν περήφανος", τόνισε.


Σημαντική για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η στρατολόγηση των κατάλληλων ανθρώπων. Η κ. Χάφινγκτον δήλωσε στον "Εθνικό Κήρυκα" ότι συγκεντρώνουν "μια ομάδα που θα φέρει το DNA της HuffPost στην Ελλάδα. Η στρατηγική μας για το περιεχόμενο είναι τοπική -με θέματα και κάλυψη για το ελληνικό κοινό- με γενικές ειδήσεις, lifestyle και διασκέδαση".
Η ιστοσελίδα της Huffinton Post με τον διπλό της ρόλο ως πηγή ειδήσεων και πλατφόρμα blogging, τόνισε η κ. Χάφινγκτον, θα μεταδώσει τις πιο σημαντικές ιστορίες στην Ελλάδα και θα βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα να πουν τις δικές τους ιστορίες, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.


Η Huffington Post Greece θα "ανέβει" στο διαδίκτυο στις 20 Νοεμβρίου, ως η πιο πρόσφατη έκδοση της βραβευμένης με Pulitzer πρωτοποριακής πλατφόρμας ειδήσεων και ψυχαγωγίας, Huffington Post.
Το ελληνικό portal της Huffington Post δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της κυρίας Μαριάννας Λάτση, του κ. Πέτρου Παππά, της κυρίας Ευγενίας Χανδρή και του κ. Δημήτρη Μάρη. Η 24MEDIA, o μεγαλύτερος Όμιλος ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα αποτελεί τον media partner στον οποίο η Αmerica On Line (AOL) εμπιστεύτηκε αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα στην Ελλάδα.
Η Huffington Post Greece είναι η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώνεται τον τελευταίο μήνα, με την HuffPost Ινδίας να λανσάρεται το Νοέμβριο του 2014 και την HuffPost Αραβίας τον Ιανουάριο του 2015 φθάνοντας έτσι τις 14 συνολικά χώρες όπου έχει παρουσία.
Η Huffington Post Greece αξιοποιεί την εμβέλεια ενός παγκόσμιου brand, ενσωματώνοντας και εξάγοντας καθημερινά την ελληνική είδηση σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει την πολύπλευρη ενημέρωση με τη δημοσίευση και την ανάδειξη των σκέψεων, της γνώμης και των απόψεων των αναγνωστών, με βασικό γνώμονα την αδέσμευτη πληροφόρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα