ΑΕΚΑΡΑ με φρένα σπασμένα

08:09 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Δεκάσφαιρος Μίστερ 21" είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στον Χρήστο Αραβίδη. "Πυροβολεί ασταμάτητα με δέκα γκολ σε ισάριθμα ματς της ΑΕΚ μέσα στο 2015" αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει: "Με σούπερ τον Γιόχανσον και πολύ καλούς τους Μπαρμπόσα και Ανάκογλου η Ένωση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο και μπορούσε περισσότερα γκολ.

Μια ανάσα από το πρώτο του γκολ ο Κριστάντους που χόρεψε την αντίπαλη άμυνα αλλά τον σταμάτησε με σπουδαία επέμβαση ο εξαιρετικός γκολκίπερ". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" γράφει για τη μεγάλη μάχη της Βασίλισσας με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και το γεγονός ότι αναμένονται πάνω από 10.000 άτομα στο πλευρό της.

SPORTDAY

"Με τα φρένα σπασμένα" γράφει η Sportday και αναφέρει πως τα δύο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό ήταν λίγα σύμφωνα με τον ποδόσφαιρο που παρουσίασε. Μάλιστα η εφημερίδα στέκεται στη νοοτροπία που βγάζει η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στο χορτάρι.

GOAL NEWS

"Αποθέωση" είναι ο τίτλος στο Goal που τονίζει: "Σαν να είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό υποδέχθηκε ο κόσμος τον Δέλλα και τους παίκτες". Για το ματς αναφέρει: "Ο Αραβίδης σκόραρε ξανά και η ΑΕΚ με αέρα από Το Φάληρο νίκησε εύκολα τον Αχαρναϊκό".

LIVE SPORT

"Δεν κρατιέται ο Αραβίδαρος" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Σκόραρε πάλι ο Χρήστος στο 2-0 της ΑΕΚ επί του Αχαρναϊκού και έφτασε στα 10 γκολ μέσα στο 2015. Το κάρφωσε και ο Μπαρμπόσα. Κορυφαίο Γιόχανσον Ανάκογλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα