ΑΕΚ και Pizza Fun μαζί

16:12 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η PIZZA FAN υποστηρίζει την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. στην προσπάθεια που καταβάλει για την επίτευξη των αθλητικών της στόχων μέσα από τα τμήματα Ανδρικού και Γυναικείου Βόλεϊ, Χάντμπολ, Στίβου, Ποδηλασίας, Πινγκ Πονγκ, Πυγμαχίας και Σκάκι. Παρέχει τροφοδοσία σε όλους τους αγώνες, παραγωγή μέρους του επικοινωνιακού υλικού του συλλόγου και χορηγία ένδυσης στην ομάδα του πινγκ – πονγκ.

Η ενίσχυση του Συλλόγου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. εντάσσεται στο ευρύ χορηγικό πλάνο της PIZZA FAN

στον τομέα του Αθλητισμού για την προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος. Το χορηγικό πρόγραμμά, πέραν του αθλητισμού, εκτείνεται σε όλες της κοινωνικές εκδηλώσεις στο σχολείο, τη γειτονιά και τον πολιτισμό επιχειρώντας να ανταποκριθεί στη μεγάλη αποδοχή που έχει η PIZZA FAN συνεισφέροντας και αυτή μαζί με αυτούς που την στηρίζουν.

Ενημερωτικό υλικό

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών πέτυχε η ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της έχοντας την συμπαράσταση χορηγών όπως η PIZZA FAN. Παράλληλα η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών πέτυχε την άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ ιδρύθηκε το 1924 από Κωνσταντινουπολίτες πρόσφυγες με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια και έμβλημα τον δικέφαλο αετό. Η ομάδα με χρώματα το κίτρινο (για να θυμίζει το Βυζάντιο) και το μαύρο (ως ένδειξη πένθους για τον ξεριζωμό) ξεκίνησε επισήμως τις αθλητικές δραστηριότητες της με τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου. Η ΑΕΚ διαθέτει τμήματα σε όλα σχεδόν τα αθλήματα έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρυσι η ομάδα Χάντμπολ κατέκτησε για πρώτη φορά το Πρωτάθλημα Ελλάδος. Τα τμήματα Ποδηλασίας, Πυγμαχίας, Ξιφασκίας, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Στίβου έχουν φέρει στην Ένωση αμέτρητους τίτλους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο και σήμερα έχουν στο δυναμικό τους εκατοντάδες αθλητές που πρωταγωνιστούν τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ διαθέτει επίσης τμήματα Ποδοσφαίρου Σάλας, Σκάκι και Ακαδημίες με εκατοντάδες παιδιά σε όλα τα αθλήματα.

PIZZA FAN
Η PIZZA FAN ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στον χώρο του pizza delivery, εξυπηρετώντας από 61 καταστήματα 685 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Η PIZZA FAN προσφέρει περισσότερα από 30 διαφορετικά είδη πίτσας σε λαχταριστές ποικιλίες ζύμης (άσπρη, σίκαλη, πολύσπορη, crispy) και ποικιλία μεγεθών καθώς επίσης σαλάτες, wraps, finger food και ποικιλία άλλων ειδών. Όλα τα προϊόντα από το μενού της PIZZA FAN παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας, αγνές, μη επεξεργασμένες πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν που φθάνει στους καταναλωτές περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία και τις βιταμίνες που πρέπει, για να είναι ένα αγνό και ισορροπημένο γεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα