ΑΕΚ για.. πρόκριση

23:51 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με την σιγουριά και την αισιοδοξία που της δίνει η νίκη με 3-1 σετ στη Νέα Φιλαδέλφεια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αναχώρησε για Σερβία. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Τρίτη στις 19:00 την Βιζούρα στο γήπεδο των Σέρβων, στο πλαίσιο των «32» του CEV CUP και θέλει να πετύχει ακόμα μια νίκη επί

της ίδιας ομάδας για να καταφέρει σε συνδυασμό με το προηγούμενο αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια είναι απόλυτα προετοιμασμένα για αυτή την «μάχη» και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, θέλουν να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι της Τρίτης για να γράψουν ιστορία στην πρώτη τους συμμετοχή στην Ευρώπη.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να προκριθεί, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο «χρυσό» σετ των 15 για να κριθεί η ομάδα που θα περάσει.

Ο Απόστολος Οικονόμου είδε όλες τις αθλήτριές του να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει την τύχη να υπολογίζει σε όλες για το παιχνίδι με την Βιζούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα