Αμπροζίνι: Να βοηθήσουμε όλοι τον Μπαλοτέλι

11:13 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μίλαν πέρα από ενθουσιασμό προκάλεσε και ανησυχία λόγω του χαρακτήρα του Ιταλού επιθετικού με τον Μάσιμο Αμπροζίνι ωστόσο να υποστηρίζει πως όλοι στην ομάδα θα βοηθήσουν τον Μπαλοτέλι για να δουλέψει σωστά και να προσφέρει αυτά που πρέπει στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο αρχηγός της Μίλαν τόνισε: "Ο Μάριο είναι ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο έχει ανάγκη το σωστό, υγειές περιβάλλον και την ανάλογη στήριξη, για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Στη Μίλαν θα βρει τα κίνητρα εκείνα που θα του επιτρέψουν να δουλέψει σωστά και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Όλοι μας θα τον βοηθήσουμε. Το καλό είναι πως έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με τη στήριξή μας, είμαι βέβαιος πως θα δούμε τον πραγματικό Μάριο Μπαλοτέλι".
Για την μεταγραφή του Μπαλοτέλι στην Μίλαν, ο Αμπροζίνι δήλωσε: "Ο Μπαλοτέλι αποτελεί κεφάλαιο για τη Μίλαν και δίνει πρόσθετη αξία στην ήδη υπάρχουσα της ομάδας. Πριν την άφιξή του είχαμε αποδείξει πως βρισκόμαστε σε μια διαδικασία εξέλιξης και προόδου, συνεπώς με τον Μάριο στη σύνθεσή μας μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα".
Σε ερώτηση αν με την προσθήκη του Μπαλοτέλι αλλάζουν οι στόχοι της Μίλαν, ο Αμπροζίνι απάντησε: "Θέλουμε να ανεβούμε περισσότερο στη βαθμολογία και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Χρόνος υπάρχει πολύς, μέχρι το τέλος. Αλλά το πού θα φτάσουμε, αυτό δεν το γνωρίζω. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα