Tσάβι: Ακόμα καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ ο Μέσι

19:06 15/11/2014 - Πηγή: AEK365

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο BBC ο Τσάβι:
- Για το αν θα μπορούσε να παίξει ο Μέσι στην Πρέμιερ Λιγκ: «Νομίζω ότι θα ήταν ακόμα καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ, γιατί δεν έχει πολύ άμυνα. Όταν αμύνονται κόντρα στην Μπαρτσελόνα, οι αγγλικές ομάδες παίζουν ένας εναντίον ενός, αμύνονται με πάθος, με πολύ ενέργεια. Αλλά πιστεύω ότι ο Λέο θα έβρισκε περισσότερους χώρους από ότι στην La Liga»
- Για το αν θα έπαιζε ο ίδιος στην Αγγλία: «Η Πρέμιερ Λιγκ

είναι πολύ ελκυστική. Για παράδειγμα η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα που έχει κάτι ιδιαίτερο, το στάδιο, οι οπαδοί τα πάντα. Αλλά εγώ πάντα είχα προτεραιότητα την Μπαρτσελόνα, είναι η ζωή μου, ο κόσμος μου. Είμαι τυχερός και δεν θα το άλλαζα για τίποτα»
- Για το αν θα ήθελε να γίνει προπονητής της Μπαρτσελόνα στο μέλλον: «Δεν ξέρω ίσως. Θα ήθελα να δουλέψω στην Μπαρτσελόνα, επειδή είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα»
-Ποιος είναι ο αγαπημένος του Άγγλος παίκτης αυτή την στιγμή: «Ο Τζακ Γουίλσιρ είναι ένας φανταστικός παίκτης, πολύ καλός. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα έχει σπουδαίο μέλλον. Μετά είναι και οι πιο μεγάλοι, όπως ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Τζον Τέρι»
- Για το ποιον Άγγλο θα ήθελε να δει στην Μπαρτσελόνα: «Ο Τζέραρντ και ο Λάμπαρντ θα μπορούσαν να παίξουν για την Μπαρτσελόνα. Είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα στην τεχνική τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα