Παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων

18:39 15/11/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η διάθεση των εισιτηρίων (που μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά), θα παραταθεί κατά μια ώρα σήμερα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται για ακόμη μια ώρα η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, όπερ σημαίνει έως και τις 9 το βράδυ, από τα Γραφεία της

Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ( Τυάννων 2 & Πίνδου, Ν. Φιλαδέλφεια). Οι τιμές για τα απλά εισιτήρια του γηπέδου κοστίζουν 5, 10, 15 και 30 ευρώ.
Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:
Εισιτήρια θα πωλούνται από το ΟΑΚΑ και αύριο (16/11) ανήμερα του αγώνα. Από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη" & του Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 12:00 και θα πωλούνται εισιτήρια και έως την έναρξη του αγώνα.
• Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες κάρτες διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
• Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
• Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, και της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
• Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα