To ραντεβού και ο Τσιρίλο

09:34 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Στις 30 Σεπτέμβρη ανοίγει ο δρόμος!", γράφει η εφημερίδα για το θέμα του γηπέδου τονίζοντας πως "ορίστηκε το ραντεβού στον Δήμο όπου θα παραστούν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Θανάσης Κυρατσούς, άνθρωπος της Dimand και εκπρόσωποι της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." και της Ερασιτεχνικής.
Άπαντες πανέτοιμοι πλέον για την παρουσίαση του Ναού μέσα στον Οκτώβρη στον ενωσίτικο λαό! "Θα είναι ότι πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό έχει κατασκευαστεί παγκοσμίως", λένε οι τυχεροί που ήδη έχουν δει τα σχέδια. "Κλείδωσαν" τα σχέδια της "Αγιας

Σοφιάς" που θα παραπέμπουν ύστερα από εντολή του Τίγρη σε κάθε τους λεπτομέρεια, στις ρίζες της ΑΕΚ μετατρέποντας τη γηπεδάρα σε μνημείο πολιτισμού".

LIVE SPORT

Με τα αγωνιστικά ασχολείται η εφημερίδα, τονίζοντας ότι ο Τσιρίλο στην πρώτη δοκιμή του Δέλλα είναι εκτός. "Ο Δέλλας είχε τον Ιταλό με τις "ρεζέρβες" παρά την αμυντική "τρικυμία".

GOAL

Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL γράφει: "Χωρίς τους έμπειρους. Ο Δέλλας δοκίμασε ενδεκάδα δίχως τους Τσιρίλο και Πόποβιτς". Επίσης για την υπόθεση Ψωμιάδη σημειώνεται πως "κέρδισε ακόμα μία εβδομάδα".

SPORTDAY

Δεν έχει "καθόλου" ΑΕΚ η SD στην πρώτη της σελίδα, ωστόσο στο ρεπορτάζ της στις μέσα σελίδες της στέκεται στα αγωνιστικά θέματα και στη χθεσινή δοκιμή του Δέλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα