Νίκη για να μπει με το δεξί

09:22 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον αποκλεισμό από την Σάλκε, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους ομίλους του Europa League και σήμερα κάνει πρεμιέρα υποδεχόμενος την Σαχτέρ Καραγκάντι από το Καζακστάν στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα.
Η τιμωρία έδρας για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τελειώνει με το αποψινό παιχνίδι και ο Χουμπ Στέφενς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και

να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο παρότι έχει την χαμηλότερη βαθμολογία από τις 48 ομάδες στην διοργάνωση.
Με βάση όσα έδειξε στις προπονήσεις, ο Ολλανδός τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, δεξί μπακ τον Κίτσιου, στόπερ τους Κατσουράνη και Βίτορ και αριστερό μπακ τον Τζαβέλλα. Νίνης και Τζιόλης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες θα βρίσκονται ο Στοχ με τον Λούκας ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Καμαρά, Ρομπέρ, Φωτάκης, Βούκιτς, Γεωργιάδης, Λίνο, Κατσικάς, Λάζαρ, Ολίσε και Νέσιντ.
Η Σαχτέρ Καραγκάντι από το Καζακστάν θα παραταχθεί με τους Μόκιν (τερματοφύλακας), Βασίλιεβιτς, Μάλιι, Ταράσοφ, Ντζίντιτς, Σίμτσεβιτς (άμυνα), Βίτσιους, Κάνιας (ως αμυντικά χαφ), Φινοτσένκο, Γκαζαριάν (στα άκρα) και Χιζνιτσένκο (στην κορυφή της επίθεσης).
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Φρέντι Φότρελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα